coaie, daca nici Eminem nu e rapper da-te-n pula mea. Cand daddy kane si pmd erau pe val tu stateai in coaie si te rugai sa nu fi scuipat in cada , lasa olsculu.undergroundvandal76 wrote:totul era posibil la cat de prost se voteaza.cred ca tu ai dat 100 de voturi pentru wayne ca sa imi faci mie in ciudaoare ce facea underground vandal daca castiga lil wayne in fatza lui krs?. redman , pmd , kane , heavy d sunt mult mai buni decat eminem , nu stiu ce cauta el pana aici .probabil o sa ii dea si lui tupac vreo 90 % in fata lui krs.eu votez pentru snoop , krs , nas si rakim.
Best Rapper Ever / Vibe Magazine
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
vorba lui BIG: "Old school new school need to learn all, I Burn baby burn like disco inferno"
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
- undergroundvandal76
- rapperu vostru preferat
c****, daca nici Eminem nu e rapper da-te-n p*** mea. Cand daddy kane si pmd erau pe val tu stateai in c**** si te rugai sa nu fi scuipat in cada , lasa olsculu.
bine ma eminem cel mai bun rapper , kane pe locul 120 si pmd pe 200. daca te apucai de rap , erai si tu mai bun decat daddy kane . Inca nu e prea tarziu , poti sa folosesti numele de scena Lil' Fane P si ajungi in top pe mtv si vinzi mai mult decat eminem.
- undergroundvandal76
- Airatollah
- serios, sunt ok
e deja pe rap,si e destul de bun la asta.cel putin mie chiar imi plac subiectele pe care le alege pentru melodii(desi felu in care "o arde" pe forum lasa de dorit...)si pe mine unul chiar m-au motivat din anumite puncte de vedere...asta ca sa nu zic nimic de beat'uri...undergroundvandal76 wrote:daca te apucai de rap , erai si tu mai bun decat daddy kane.

ps:asta nu o auzi de la unu dintre aia cu care te certai tu pe topicu ala pop rap vs. real hip-hop,asa ca,intr-un fel,poate din cauza ca avem "principii muzicale" asemanatoare,poti sa te bazezi pe marturia mea si,implicit,sa-ti retragi cuvintele,ce,daca mi-ar fi fost adresate mie,le-as fi considerat o calomnie cat se poate de abject:
nu ma asteptam de la asta chiar de la tine,undergroundvandal,care ai dus atatea lupte epice pe forumul acesta impotriva numerosilor "pop rappers"ugv76 wrote:Inca nu e prea tarziu , poti sa folosesti numele de scena Lil' Fane P
"Your ignorance is feeding my uberconscious"
http://myspace.com/airatollah
- undergroundvandal76
Airatollah wrote:e deja pe rap,si e destul de bun la asta.cel putin mie chiar imi plac subiectele pe care le alege pentru melodii(desi felu in care "o arde" pe forum lasa de dorit...)si pe mine unul chiar m-au motivat din anumite puncte de vedere...asta ca sa nu zic nimic de beat'uri...undergroundvandal76 wrote:daca te apucai de rap , erai si tu mai bun decat daddy kane.
ps:asta nu o auzi de la unu dintre aia cu care te certai tu pe topicu ala pop rap vs. real hip-hop,asa ca,intr-un fel,poate din cauza ca avem "principii muzicale" asemanatoare,poti sa te bazezi pe marturia mea si,implicit,sa-ti retragi cuvintele,ce,daca mi-ar fi fost adresate mie,le-as fi considerat o calomnie cat se poate de abject:nu ma asteptam de la asta chiar de la tine,undergroundvandal,care ai dus atatea lupte epice pe forumul acesta impotriva numerosilor "pop rappers"ugv76 wrote:Inca nu e prea tarziu , poti sa folosesti numele de scena Lil' Fane P
nu cred ca m-ai inteles.
- Airatollah
- serios, sunt ok
nu te-a inteles "histeric".nu te-am inteles eu.vrei,te rog,sa fii mai explicit si...sa refolmulezi "injuria" adresata lui phane?
"Your ignorance is feeding my uberconscious"
Nu coaie... dar tu ai fost acolo cand s-a lansat vreun album daddy kane ca sa vezi impactul pe strada/piata ? NU! Tu vorbesti dupa alte criterii ... stii decat ca Daddy Kane e prin lista de veterani... dar nu ai idee de ce el ar fi mai bun ca Eminem. Nu sunt un om care asculta doar ce apare la Mtv , crede-ma ... dar plm... nush de ce imi pierd timpul incercand sa gasesc o explicatie ( ca sa par totusi un om ok ) cand as putea sa te dau simplu in plm si gata.undergroundvandal76 wrote:c****, daca nici Eminem nu e rapper da-te-n p*** mea. Cand daddy kane si pmd erau pe val tu stateai in c**** si te rugai sa nu fi scuipat in cada , lasa olsculu.
bine ma eminem cel mai bun rapper , kane pe locul 120 si pmd pe 200. daca te apucai de rap , erai si tu mai bun decat daddy kane . Inca nu e prea tarziu , poti sa folosesti numele de scena Lil' Fane P si ajungi in top pe mtv si vinzi mai mult decat eminem.
-
- Niciodata un nimeni
underground vandal,iti inteleg foarte bine optiunile muzicale,dar din punctul meu de vedere si poate al catorva baietasi de pe forumul asta,nu esti indeajuns de copt ( adica nu privesti inca lucrurile in mod matur ) incat sa dai directive de genul "eminem nu e rapper".
Si eu eram indarjit asupra unor aspecte asa ca tine si acum am ajuns sa dau dreptate unor oameni pe care-i luam in ras acum ceva vreme. Noroc ca in ceea ce ma priveste imaturitatea n-a durat decat vreun an si ceva.
Sfatul meu e sa treci totusi peste principiile tale si sa asculti mai multa muzica si abia atunci vei intelege ce vor unii sa spuna. Pana atunci,o sa ramai fixat pe porcarii gen lil wayne vs krs one,de ce nu se retrage 50 cent ? muie eminem,d'astea.
Si eu eram indarjit asupra unor aspecte asa ca tine si acum am ajuns sa dau dreptate unor oameni pe care-i luam in ras acum ceva vreme. Noroc ca in ceea ce ma priveste imaturitatea n-a durat decat vreun an si ceva.
Sfatul meu e sa treci totusi peste principiile tale si sa asculti mai multa muzica si abia atunci vei intelege ce vor unii sa spuna. Pana atunci,o sa ramai fixat pe porcarii gen lil wayne vs krs one,de ce nu se retrage 50 cent ? muie eminem,d'astea.
Viața e complexă și are multe aspecte.