50 cent-War Angel LP
Moderators: .etalosed, greuceanu
- undergroundvandal76
- rapperu vostru preferat
cum as putea sa ii dau replica unui veteran ca tine care asculta hip hop inca din anul 1994 , dar daca imi permiti . era doar o parere , se retragea in ''glorie'' .oricum sunt mai multi cei care vor ca 50 cent sa se retraga decat cei care vor sa scoata un nou album. chiar trebuia sa faci scandal iar?Mallone wrote:da-mi niste argumente pentru propozitia de mai sus. si sa fie plauzibile si matur enuntate.undergroundvandal76 wrote:mai bine se retrageaKashim wrote:Nu-i rau. Fiind un fel de mixtape e chiar foarte bun. Promovand Before I Self Destruct ne asteptam ca albumul sa fie mult peste. Mi-a lipsit un album/mictape/ceva de la 50.
- undergroundvandal76
- rapperu vostru preferat
undergroundvandal esti... nu stiu ce cuvant sa pun aici
)
Nu-ti place, nu asculti! Ce-i asa greu? Da, spui ca nu-ti place, dar o spui de 20 de ori/topic?
Da, putea sa se retraga inainte de Curtis, in plina glorie. Acum, Lil Wayne i-a "furat" mare parte din public. Nu ca ar fi rau, dar 50 e cu mult peste el. Intram in alta zona... Ma rog, 50 nu mai e ce a fost.
Si dupa Before I Self Destruct se retrage, asa ca da repede o petrecere! Desigur, doar cu muzica under.

Nu-ti place, nu asculti! Ce-i asa greu? Da, spui ca nu-ti place, dar o spui de 20 de ori/topic?
Da, putea sa se retraga inainte de Curtis, in plina glorie. Acum, Lil Wayne i-a "furat" mare parte din public. Nu ca ar fi rau, dar 50 e cu mult peste el. Intram in alta zona... Ma rog, 50 nu mai e ce a fost.
Si dupa Before I Self Destruct se retrage, asa ca da repede o petrecere! Desigur, doar cu muzica under.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?