URBAN GROOVE
bine, acuma normal ca eu am auzit de pirati, dar ma refeream de lumea in general, ca ma gandesc ca se uita mult mai multi la emisiune decat cat intra pe forumu asta.
cum zici acuma de freddie foxxx, si eu stiu ca primu album l-a scos in 89 si dupa aia a revint in 2000 cu industry shakedown.
dar nu toata lumea stie asa mult.
de exemplu tu aminteai de killarmy pe ceva piesa de-a ta in 99, si altzii nici acuma cand vine killa beez in romania nu stiu cine-s.
in fine, vroiam numa sa zic ca sa ajutzi si trupele mici, nu numa cei de care oricum stie lumea.
oricum e faina emisiunea, si bafta in continuare cu ea.
cum zici acuma de freddie foxxx, si eu stiu ca primu album l-a scos in 89 si dupa aia a revint in 2000 cu industry shakedown.
de exemplu tu aminteai de killarmy pe ceva piesa de-a ta in 99, si altzii nici acuma cand vine killa beez in romania nu stiu cine-s.
in fine, vroiam numa sa zic ca sa ajutzi si trupele mici, nu numa cei de care oricum stie lumea.
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Multumesc pentru gandurile bune, incercam sa ii multumim pe toti. Promit... Informatii despre concert WU Killa Beez pe www.hiphopkulture.rosnuffy wrote:bine, acuma normal ca eu am auzit de pirati, dar ma refeream de lumea in general, ca ma gandesc ca se uita mult mai multi la emisiune decat cat intra pe forumu asta.
Last edited by BRUGNER_okocha on Sat Dec 10, 2005 9:21 pm, edited 1 time in total.
- BRUGNER_okocha
Eu unu cred ca videoclipurile astea chiar ar merge in emisiune ... binentzeles ... asta`i doar parerea mea ... dar ... ar fi bine sa te uitzi si tu la ele ... shi vezi ... poate poate bagi shi vrunu din ele : C.T.C. - original verde - proiectul verde
Ra'Medium - Fara remuscari
Ra'Medium - Industrie si clasa
Psihic - Ploi acide
USM - 3 deja multi
KST feat. USM - Destinatie necunoscuta
Jepcar feat. Jhivago & Kombat - Sufletul muzicii
ANV feat. Jepcar - Ce vad
(C.O.M.)Shockatu ft Psihic - Emcee +
Psihic - Ploi acide
USM - 3 deja multi
Vretzi Sa Schimbatzi Fatza Hip-Hop`ului Mutilandul ???
- cain.marko
- rapperu vostru preferat
- Bazooka Joe
- trendy guy
Nu stiam de existenta acelei probleme cu licenta. Eu in satul meu prind TVK, iar de cate ori am fost la TM - familia, prietenii, amicii, colegii mei de acolo au prins si inca prind postul. Tin minte ca mi-ai spus pe mess' ca in TM nu se prinde postul, posibil ca o parte din ei sa fie mai ghinionishti si nu numai ei, ci si restul din tara. Astept sa spui, cand vin puse capturile pe net, dupa reluari sau inaintea lor. Gandeste-te bine, preferabil ar fi ok sa fie toata lumea multumita, mai greu in cazul de fata, totul e la latitudinea ta!BRUGNER_okocha wrote:Da, punct ochit punct lovit. Este adevarat ca scade audienta. Dupa cea de-a treia reluare, mi se pare mai OK sa apara captura. (pe www.filehost.ro, daca se poateSun|Rah wrote:RapX, iti sunt super recunoscatoare pentru efortul depus, sunt sigura ca toata lumea este. Dar am urmatoarea rugaminte la tine: nu mai posta capturile inainte de emisiunile date in reluare, scade considerabil audienta, de aceea exista acele reluari, pentru ca lumea care nu a reusit sa vizioneze emisiunea in direct sa se uite la acestea, ca dupa, in caz ca nici atunci nu au reusit, sa apeleze la aceste capturi sau pur si simplu sa le aiba acolo in arhiva lor. Sper sa fie ok din partea lui Brugner, din partea majoritatii, nu cred ca e o idee buna in a face emisiunea pe net!
P.S.: multumiri lui Robert pentru instiintare.)
you just never know when you're living in a golden age.
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
ultimul va fi chiar vinerea asta. Restul nu le am. Trimiteti linkuri de unde pot sa le iau pe [email protected]Yoo wrote:Eu unu cred ca videoclipurile astea chiar ar merge in emisiune ... binentzeles ... asta`i doar parerea mea ... dar ... ar fi bine sa te uitzi si tu la ele ... shi vezi ... poate poate bagi shi vrunu din ele : C.T.C. - original verde - proiectul verde
Psihic - Ploi acide
USM - 3 deja multi
- BRUGNER_okocha
Nu stiu daca e Raku de acord. Eu am clipul. Nu am nimic impotriva sa il dau, dar nu cred ca Raku ar fi de acord. O sa il intreb...snuffy wrote:sau Prea multe pareri de la Sarkastik feat. Raku & FDD ar merita iarasi sa fie difuzata.
sau mai potzi baga clipuri de la Eric B. & Rakim & de genu, adica dinalea vechi & clasice, cand inca era asa pur hip-hop-ul nu ca acuma.
- BRUGNER_okocha
ai clipuri vechi cu Eric B and Rakim? Ca eu nu am decat "Microfon Fiend", pe care l-am si dat. Incerc de mult sa fac rost de "Paid in full", care este intr-adevar un clasic, dar nu reusesc.snuffy wrote:sau Prea multe pareri de la Sarkastik feat. Raku & FDD ar merita iarasi sa fie difuzata.
sau mai potzi baga clipuri de la Eric B. & Rakim & de genu, adica dinalea vechi & clasice, cand inca era asa pur hip-hop-ul nu ca acuma.
- BRUGNER_okocha
tu ai vazut cum se vad alea de la Central Cali????Sarin3 wrote:DA ! DA ! DA !, poate il pune si careva la download...snuffy wrote:sau Prea multe pareri de la Sarkastik feat. Raku & FDD ar merita iarasi sa fie difuzata.
+
clipuri de pe Central Cali si de la Defenitive Jux nu ar stricaceva mai est si new school.