Razzu - In Mintea mea bolnava 2009 [mixtape]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

slaba piesa ... nu am avut rabdare sa ascult mai mult de 20 de sec ... poate poate pe viitor o sa fie mai bine ... nu se stie niciodata ...

dar e cam jenant la prima aparitie ... sa ceri bani fara download ... pana si albumele la astia mari, cine cumpara ... in principal asculta prima data tot materialu` piratat de prin alte parti, dau exemplu concret: Maximilian si cedry2k ... adik asa am facut eu si am vazut ( auzit ) personal de la multi altii ...

plus ca e mixtape ... downloadezi niste instrumentale de pe soundclick...sau stiu eu de pe unde ... adik in schimbul unui click ceri bani ...

ce ai investit in studio pentru voci ... ar trebui, zic eu ... sa fie o dovada de seriozitate si in acelasi timp de altruism ... adik mai bine trageai acasa pe un microfon acceptabil si iti mixa cineva vocea...sa sune acceptabil ... si dadeai mocca pe net ... daca chiar vrei sa faci rep ...

In concluzie: suntem enorm de multi MCii, deci te adaugi si tu la marea turma ... si in turma asta asta de oi, capre, vaci, boi ... sau stiu eu ce ... te-ai hotarat sa intinzi mana dupa bani pentru blana care o oferi la prima tunsoare ... pe cand 99% din restu turmii ... dau mocca ... si fac multe chestii ca sa se faca auziti ....

Si o alta mini-concluzie: Sunt multi MCii buni in turma asta care te baga in buzunar, iar eu unu personal ... mai degraba ti-as cumpara albumu` daca te-as vedea umpic mai modest si mai putin aruncat cu capu` inainte, nu te lua la cearta, ca inca nu iti permiti sa fi mai cu nimeni in polemica pe aici...

Iti doresc succes in ceea ce faci si sper sa iti orientezi zelul cu care ai inceput mai mult spre muzica si spre un tzel construit pe pasiune si placere ...
Razzu
tanar

Post by Razzu »

Sincer avea dreptate cine a zis ce-a zis....aici pe hades va place hartza...va place sa va dati cu parerea...nu zic ca-i ceva rau...dar totusi...dupa ce am dat explicatia la ce-am facut...tot nimeni nu a inteles nimic.Totusi...daca nu-ti plac e parerea ta...pana mea ...nici mie nu-mi plac multi...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

da..scuza-ne ca aici pe hades nu ne place sa pupam in cur toti mcii ce au aparut peste noapte. :(
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
TheG
fratele meu tu esti baiat

Post by TheG »

Razzu wrote:Sincer avea dreptate cine a zis ce-a zis....aici pe hades va place hartza...va place sa va dati cu parerea.
caps: E UN FORUM(FO-RUM), ASTA SE FACE PE UN FORUM(FO-RUM), SE DISCUTA DIVERSE SUBIECTE.DACA NU-TI CONVINE POTI ORICAND SA NU MAI POSTEZI.
Dubiooos!!!

Image
Peekaboo
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Peekaboo »

Un fel de fluviu hip-hop :)) aka Bro News-> http://bronews.com/

Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/
Razzu
tanar

Post by Razzu »

Gata cu comentariile rautacioase si cu discutii fara rost.... dati jos materialul de unde vreti... ori de pe postul de mai sus ...ori de pe http://www.razzu.ro (care e under construction)
Anghel Marius
dimineata verific forumu

Post by Anghel Marius »

Ai cedat pana la urma si l-ai pus la download :))
Ceea ce faceti voi nu mi se pare execrabil, este doar ok.
I'm just a Hip-Hop Junkie!
Razzu
tanar

Post by Razzu »

nu e vorba ca am cedat...am asteptat sa-mi satisfac curiozitatea si sa-mi cumpar domeniul ...

apoi pentru cel ce a zis sa ma multumesc daca fac 500 de downloaduri fii atent aici :

Razzu - In Mintea Mea Bolnava
22 Iun 2009 ... Asculta Razzu - In Mintea Mea Bolnava. Descarca Razzu - In Mintea Mea Bolnava.Razzu Mintea Razzu Mea este artist ca si Razzu Bolnava.
http://www.mp3alese.com/albume~razzu-in ... 28141.html - În urmă cu 18 ore

adaugat de Nonamedag : Razzu - In mintea mea bolnava 622
NskY
#

Post by NskY »

ba ma doare`n pula de albumu tau si de accesarile tale... nu trebuie sa imi demonstrezi nimic. aia a fost parerea mea, si gata.. nu o comentezi. :arrow:
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Parca era album , acum e mixtape? Negativele sunt furate sau de ce?[Nane stie]
Intreb pentru ca nu downloadez nici macar sa imi satisfac curiozitatea asta. Astept un raspuns
Last edited by Pilu on Tue Jun 23, 2009 12:42 pm, edited 1 time in total.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
NskY
#

Post by NskY »

da... negativele sunt de pe soundclick... si la fel ca alt rapper, vescan, el vinde un album unde nu a avut macar bunu simt sa isi plateasca negativele. dar e ok, daca lumea cumpara...
Razzu
tanar

Post by Razzu »

atata timp cat nu mi le insusesc ca fiind ale mele si mentionez producatorul nu sunt furate , m-am documentat . Lasand a oparte provenienta negativelor pe mine ma interesau niste pareri nu niste discutii gen :"esti nesimtit ca faci aia" sau gen "se aude aiurea"(totusi era youtube)...deci daca vreti intrat...downloadati ...ascultati si veniti cu o parere...atata tot am cerut :| uat dã fac ? e atat de greu ?

Theodore Hansson fii antena sa-mi zici daca esti tu sau nu :)

ILLusionist
ILLusionist

May 27, 2009 1:42 AM
e ora 2 in plm... am zis ca intru repede pe myspace dau accept si dau comment cu mersi de add bafta :)))

dar am inceput sa ascult si n-am inchis pana nu am ascultat tot... suna foarte ok. spor la rep
NskY
#

Post by NskY »

dap.. nu am stiut atunci ca nu iti apartin negativele... verifica si primul meu post de pe topic, sa vezi ce am zis... sa nu crezi ca sunt hater sau ceva.. dar ai inceput sa o arzi aiurea, sa imi vorbesti de sus, si sa ma jignesti. si tot nu te lasi, tot vrei sa imi demonstrezi nu stiu ce... pe cand pe mine nu ma intereseaza...
sangomma
fratele meu tu esti baiat

Post by sangomma »

Pe myspace am observat si io ca e mult mai amabil (theodore hansson), aici pe forum subscriu la ideea generala nu e nici etic nici legal sa vinzi un album tras pe beaturi moca...de partea legala zici ca te-ai interesat (bv tie) de ce tine de etica io zic ca era mai ok daca dadeai pe beaturi consacrate (cum au facut si skizzo si nane pe mixtapeuri)
altceva nu mai zic fiindca n-am ascultat.
loyal2thek

Post by loyal2thek »

Ba baiatule, esti un pârţ, un zgomot puturos.

Beşi !
Post Reply