Herro - Agonie shi extaz
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
cineva isi aminteste o noapte ciudata?DiNO wrote:la romana in bucuresti, sau exista o romana-rep si in deva?

acuma pe bune ma ...gluma e gluma dar discutia asta o ia pe aratura rau, si eminem povesteste cum il molesta taica-su, asta inseamna ca-si bate joc de hiphop, trebuiesc linsati "pocaitii" ca il lauda pe iisus prin hiphop?
credeam ca avem si noi o varsta si un anumit nivel de simt al umorului.
tare, tare asta...exista o piata romana si la timisoara?sangomma wrote:cineva isi aminteste o noapte ciudata?DiNO wrote:la romana in bucuresti, sau exista o romana-rep si in deva?![]()

dar eu vad lucrurile altfel aici.
exista posibilitatea sa fie si un mare amalgam de idei care i s'au parut rep si s'a gandit sa le bage pe toate intr'o piesa. si mai exista posibilitatea ca omul sa spuna partial adevarul. treaba lui.
totusi, cred sincer ca piesa e o ironie la adresa cuiva. cuiva, ca persoana sau a unui grup ca entitate. posibil arssura

- Kaen Shine
- Shiftee
eu cred sincer ca e pe bune. Herro, detaliaza, tata, cine era? Era cumva mai grasut asa, cu tricou cu hades si moaca de pedobear? Si cand te-ai retras in cutia ta de carton de la metrou ti-ai dat seama ca-ti daduse praf de copt?
Imi storc creierii aici sa imi aduc aminte de vreo alta piesa rap in care emcee-ul sa recunoasca ca a supt pula. Si nu-mi ziceti Eminem ca stiti ca nu e asa. Oricum, nu puteti zice ca nu e o premiera nationala macar. Go go Herro! Era sa scriu Heterro, da nu e cazul. Bigup pt primul mc roman cu prietena urata, care suge pula pe bile. Cu respect netarmurit.
Imi storc creierii aici sa imi aduc aminte de vreo alta piesa rap in care emcee-ul sa recunoasca ca a supt pula. Si nu-mi ziceti Eminem ca stiti ca nu e asa. Oricum, nu puteti zice ca nu e o premiera nationala macar. Go go Herro! Era sa scriu Heterro, da nu e cazul. Bigup pt primul mc roman cu prietena urata, care suge pula pe bile. Cu respect netarmurit.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Kaen Shine
- Shiftee
- Airatollah
- serios, sunt ok
ar fi frumos ca topicul sa fie inchis.
am deraiat destul cu totii.
am deraiat destul cu totii.
"Your ignorance is feeding my uberconscious"
http://myspace.com/airatollah
http://myspace.com/airatollah
- Rainbows And Lsd
Ok, dupa cum am promis, piesa noua urcata pe myspace ( www.myspace.com/herrodvh ) si fileshare : http://www.fileshare.ro/1268215884.5 .Piesa se numeste alaltaieri si este produsa de mine. Tot asa astept pareri si comentarii.Multumesc.

- Rainbows And Lsd