URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

ACUM si download de pe pagina TvK Lumea!!!

Post by BRUGNER_okocha »

Ceea ce era doar o realizare aproape neaccesibila, s-a transformat in certitudine. De azi, puteti downloada capturile lui RapX (pace si respect) de pe www.klumea.tv, cu conditia sa va logati. Momentan, este doar prima emisiune (cu CTC). Insa, vor fi toate in curand. Downloadul insa merge stelar. Eu am dat jos si cu 1MB. Enjoy!!!
BOSE-One
tanar

Post by BOSE-One »

BRUGNER_okocha wrote:
snuffy wrote:sau Prea multe pareri de la Sarkastik feat. Raku & FDD ar merita iarasi sa fie difuzata.
sau mai potzi baga clipuri de la Eric B. & Rakim & de genu, adica dinalea vechi & clasice, cand inca era asa pur hip-hop-ul nu ca acuma.
ai clipuri vechi cu Eric B and Rakim? Ca eu nu am decat "Microfon Fiend", pe care l-am si dat. Incerc de mult sa fac rost de "Paid in full", care este intr-adevar un clasic, dar nu reusesc.
Cred ca nu cauti unde trebuie - "prietenii stiu de ce" :lol: :lol: :lol:
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

pai n-am de unde sa am clipuri vechi de afara la claritate dinaia incat sa fie dat la tv. ca clipurile se gasesc pe net, si in general sunt capturate de pe tv.
asa la claritate mare se gasesc numa pe dvduri, dar din cate stiu eu, nu au scos inca pe dvd clipurile de la rakim.
in schimb, am un dvd cu clipurile de la run-d.m.c. (cam toate de pe albumele lor) care sunt la claritate mare si se pot difuza...

si da, paid in full chiar este un clip classic. la fel ca si albumul care si in ziua de azi e una dintre celemai faine din tot hip-hop-ul.
eujoje
tanar

Post by eujoje »

ba ..zice si la mine careva de ce nu pot sa dau jos nimic ...imi cere pt a putea lua ceva sa bag usre-ul si parola ..le bag si din nou aceeasi chesti , nu continua...astept un raspuns va rog..respect
...
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Se pare ca am pus mana pe DVD original "Kool Shen - Dernier Round AU ZENITH", acesta fiind concertu' de retragere a respectivului din cariera muzicala. Este nevoie?
Yoo
tanar

Post by Yoo »

pai ... clipurile de la Ra`medium sunt pe http://hiphopkulture.ro/downloads/categ ... ?cat=Video
pe restu o sa vad de unde le`am luat ... sau daca nu ... o sa fac un upload
Vretzi Sa Schimbatzi Fatza Hip-Hop`ului Mutilandul ???
cH_FooTrecords
tanar

Post by cH_FooTrecords »

sal natiune :) bogdane imi pare rau ka nu am mai ajuns dar am avut niste probleme destul de serioase cu noul studio... (vb noi la tel. sau pe mess) :) ... sper k sau descurcat bine oamenii mei de la ad litteram si din staff :)

bafta in continuare cu emisiunea si nu numai :)
The Golden Jubilee
Undercover-ul lui Dracu

Post by The Golden Jubilee »

adapter wrote:Se pare ca am pus mana pe DVD original "Kool Shen - Dernier Round AU ZENITH", acesta fiind concertu' de retragere a respectivului din cariera muzicala. Este nevoie?
DA ...o nevoie vitala ...mai si intrebi????
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

adapter wrote:Se pare ca am pus mana pe DVD original "Kool Shen - Dernier Round AU ZENITH", acesta fiind concertu' de retragere a respectivului din cariera muzicala. Este nevoie?
daca se poate ripuieste si tu ce ti se pare interesant pt ca nu pot da tot, asta e clar!!!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

snuffy wrote:pai n-am de unde sa am clipuri vechi de afara la claritate dinaia incat sa fie dat la tv. ca clipurile se gasesc pe net, si in general sunt capturate de pe tv.
asa la claritate mare se gasesc numa pe dvduri, dar din cate stiu eu, nu au scos inca pe dvd clipurile de la rakim.
in schimb, am un dvd cu clipurile de la run-d.m.c. (cam toate de pe albumele lor) care sunt la claritate mare si se pot difuza...

si da, paid in full chiar este un clip classic. la fel ca si albumul care si in ziua de azi e una dintre celemai faine din tot hip-hop-ul.
nu poti ripui clipuri de la Run DMC? Sa mi le dai si mie pe un ftp ceva? sau chiar si pe filehost.ro???
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

eujoje wrote:ba ..zice si la mine careva de ce nu pot sa dau jos nimic ...imi cere pt a putea lua ceva sa bag usre-ul si parola ..le bag si din nou aceeasi chesti , nu continua...astept un raspuns va rog..respect
te referi la www.klumea.tv? Intr-adevar merge mai greu pana iti faci cont, dar odata ce ai, esti "imparat"!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Yoo wrote:pai ... clipurile de la Ra`medium sunt pe http://hiphopkulture.ro/downloads/categ ... ?cat=Video
pe restu o sa vad de unde le`am luat ... sau daca nu ... o sa fac un upload
o sa le iau pe toate de aici, si vor fi in emisiune, e o promisiune oficiala. Deocamdata vineri, COM (Shockatu feat Psihic)... plus Raparta si Ad Litteram
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Editia cu numarul 7 - Ad Litteram si Raparta

Post by BRUGNER_okocha »

Am ajuns si la editia a 7-a. Sanatatea noastra se mananca la Recreate Studio. In aceasta editie i-am avut invitati pe Ad-Litteram si Raparta. Va prezentam cateva cadre pt a putea constientiza cam ce a fost acolo. Nu uitati sa va abonati la newsletterul HHK, www.hiphopkulture.ro. See below:

Ad Litteram

Image
Image
Image

Raparta

Image
Image
Image
cH_FooTrecords
tanar

Post by cH_FooTrecords »

si-a luat costel masina :lol: :lol:

cei 2 de langa ad litteram cine sunt ??? :roll: sunt 5 acum :?:

cine a facut pozele?? :lol: ai vazut data???

bafta in continuare :)
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

cH_FooTrecords wrote:si-a luat costel masina :lol: :lol:

cei 2 de langa ad litteram cine sunt ??? :roll: sunt 5 acum :?:

cine a facut pozele?? :lol: ad litteram au fost anu trecut prin ianuarie :butch2:
eu te inteleg ca vrei sa faci reclama, dar pt a afla lumea tre sa se uite la emisiune. O sa afle acolo cine sunt ceilalti 3 participanti la poza. Si, da, Raparta si-au luat masina, asa ca pizdelor: "Rupeti-le atza!!!" :lol:
Post Reply