snuffy wrote:incearca aici:Eladio wutanghiddenmember wrote: nu ai inteles o p***. cand moare unu ca MJ nu mai am ce sa spun si ce sa adaug. punct
http://www.hiphopkulture.ro/stiri/stire ... php?id=956
pt snuffy: coaie ai topicul tau in care nu ar fi rau sa mai postezi de cand in cand tinand cont ca hhk e in coma. nu deschide un subiect ca stii ce am vorbit pe mess. punct
mallone, cine pula mea esti tu? adica, ma refer la .... ce reprezinti? ce faci in viata de zi cu zi? stai ca nu mai tin minte cum pula mea ai formulat, da era ceva de genu "dand unor diletanti ca oi sfaturi"? ba pulica, ascult rap din 92.nu am deranjat pe nimeni niciodata asa cum fac unii. pt mine regula era una, daca dadeam bani pe un material de cacat imi parea rau 2 zile. nu aveam net, vorbeam singur sau cu tovarasii despre piesele de pe album. asa era pe atunci. nu aveam de unde sa ma informez. cand se termina o piesa stiam ce urmeaza. acum m-am dat si eu dupa moda pulii, adica winamp si cacaturi de-astea.un lucru bun e ca din 1000 de piese dowloadate de pe net 5 is chiar ok. dar intru si vad cacati la cur ce se cred experti si comenteaza orice cacat de piesa. ma de unde pula mea au iesit toti expertii astia? multi au 15 - 14 ani si deja cometeaza de Ganja si cum o ardea ea in 98. cati ani aveau wagarii astia? 5? 6? mallone accetpt orice cacat de comentariu, dar nu uita ce e ala blog. nu uita ca o fac pt 100 aia de oameni care zilnic ma verifica pe blog si apreciaza ce fac.
ps: daca ma fac de cacat, ma fac de cacat in fata cui? in fata ta?
mai intai prezinta-te ca sa stiu cine esti.