Subscriu la ce a zis Suzy şi plusez cu: 1.Fără Meth parcă lipseşte ceva ... 2.Albumul lui U-God e mult mai tare! ... Şi poate-s eu mai nebun şi ascult hip-hop mai turbat, dar albumul ăsta e prea chill ptr mine!
ce`mi place e ca s`a revenit la vechile instrumentale ( kind of ) si la sampelurile kung fu ..mixtapeul e asa si asa..nici nu stiu ce comparatie sa fac cu 8 diagrams.
radiant jewels,evil deeds,sound the horns..cam asta e stilu' . Featu cu Tre Williams e f reusit. plm totusi e material wu ..
ascult wu-tang, ma imbrac wu-tang, mi-am tatuat wu-tang, traiesc wu-tang. si ca sa nu deviez de la subiect, dupa zeci de albume wu-tang, albumu asta aduce ceva nou: INSTRUMENTE CANTATE LIVE! Pe albumul asta nu se sampleaza decat din filme! Deci sound-ul rupe. Instrumentale de nota 10 datorita lui RZA ca de obicei si a celor de la The Revelations. Preferatele mele de pe album sunt Radiant Jewels, Kill Too Hard, Ill Figures si Sound The Horns.
SI sa nu uitam ca nu e un album "special" nu e ca s-au adunat cei de la Wu-Tang in vila lor (cred ca ati vazut-o la MTv cribs) si s-au apucat de facut muzica. Si-au facut cacaturile lor separat si l-au pus pe un album. Rza ca de obicei s-a ocupat de tot. 9 din 17 is interludiu (Shaolin Style). Deci mai raman 8 piese, iar jumate din ele pt mine is perfecte. Cat despre un adevarat album Wu-Tang pe care sa apara toti (aici lipsesc GZA si Method Man) tre sa mai avem rabdare pana la anu cand va aparea Shaolin Vs. Wu-Tang. Cu siguranta o sa rupa, cu siguranta vor fi toti pe album (chiar si ODB) si cu siguranta vor aparea si membrii "ascunsi" precum STreetlife si Cappadonna.
pe mine nu m-a spart acest ultim material wu ...poate sunt prea exigent cand vine vorba de ei si ma astept ca oamenii sa depaseasca bariera "the W" , "36 chambers" sau "wu tnag forever"...