Studio Profesional de Inregistrari

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

phossilah
tanar

Studio Profesional de Inregistrari

Post by phossilah »

www.beatstudiorecords.ro

Sper ca am deschis topicu unde trebuie... ideea e ca am dat drumu la un studio nou nout... toate informatiile le gasiti pe www.beatstudiorecords.ro . pentru cei interesati de chestii suplimentare PM me.

Bafta
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

Un album pentru numai 3000 de euro ? Explica-mi te rog si mie cum o persoana cu un buget normal iti da tie atata pentru un album ? De aia toti prefera sa-si faca treaba acasa intr-un Home Studio,e mai ieftin,si scoti calitate daca iti dai putin drumu la buzunar,dar tot nu ajungi la 3000 de euro.Bine,ajungi si la 10.000 daca ai de unde,intelegi tu ce vreau sa spun.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

mars ma cu calitatea ta din fundu' beciului. in sloboz, toti pripasii stiu ei de calitate, studiouri, mii de euro. la cacat cu voi toti.
phossilah
tanar

Post by phossilah »

prietene, la piata fiecare cumpara de la taraba preferata...tine doar de tine alegerea calitatii unui produs, implicit si suma pe care o dai...

noroc
dan
Pop

Post by dan »

vrei sa faci treaba serioasa in muzica.. atunci investesti serios timp si resurse financiare... vrei sa te joci, o poti face acasa :)
tmscratch
rapperu vostru preferat

Post by tmscratch »

preturile sunt ok :) ... si ma gandesc ca o sa se scoata chestii tari de-acolo din studio

nu multa lume stie ce inseamna un studio
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

un album ... cu tot cu instrumentale?
Mef

Post by Mef »

Albumul poate contine maxim 14 piese si include:

— compozitie instrumentale
— mixaj & masterizare
— inregistrare voci
— matrita
Image
liniste
tanar

Post by liniste »

sunt bune preturile, aparatura vad ca e si in plus fiecare isi face preturile dupa cum isi face calculele. La noi e 30 lei pe ora de un an jumate dar o sa scumpim si noi putin. Intelegeti ca facturile de curent sunt destul de mari :) iarna caldura, vara aer conditionat, mai mancam si noi... am vrea sa n si imbracam daca se poate :lol: :lol: dar cu reparasii de vor moka si calitate buna, cam greu... :roll:
Daca baietii astia platesc si chirie e mai nasol.
Succes cu studioul baieti!
Nu calcati iarba! Uscati-o cu feonul :))
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Unde ai vazut aparatura Liniste?
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
liniste
tanar

Re:

Post by liniste »

Graal wrote:Unde ai vazut aparatura Liniste?
In poze pe site... presupun ca alea sunt si ca asa arata in studio... ar fi chiar boschetarie sa fie doar asa de imagine si la studio sa fie jale :lol:
Nu calcati iarba! Uscati-o cu feonul :))
Mef

Re: Studio Profesional de Inregistrari

Post by Mef »

nu e jale.. e chiar :shock:
Image
Graal
adevarat sa mor de nu

Re: Re:

Post by Graal »

liniste wrote:
Graal wrote:Unde ai vazut aparatura Liniste?
In poze pe site... presupun ca alea sunt si ca asa arata in studio... ar fi chiar boschetarie sa fie doar asa de imagine si la studio sa fie jale :lol:
Acolo eu am reusit sa disting doar un MPC2500, un microfon Audio-Tehnica, Yamaha HS80M si un mixer, dar fiind alb-negru poza nu pot sa imi dau seama asa de bine ce e.
Mai multe scrie pe site despre dotarile camerei de relaxare.
Mi-ar placea sa vad, daca se poate, o lista cu aparatura completa.
Doar daca se poate.

Noroc!
phossilah
tanar

Post by phossilah »

@graal ... iti garanteaza fratili tau ca o sa fi placut impresionat de ce o sa gasesti acolo...nu suntem la inventar sa ma apuc acum sa insir o lista cu tot ce e in studio...ar fi pierdere de timp...cel mai important e sa stii meserii.... u digg? ;) so... http://www.beatstudiorecords.ro
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

phossilah wrote:@graal ... iti garanteaza fratili tau ca o sa fi placut impresionat de ce o sa gasesti acolo...nu suntem la inventar sa ma apuc acum sa insir o lista cu tot ce e in studio...ar fi pierdere de timp...cel mai important e sa stii meserii.... u digg? ;) so... http://www.beatstudiorecords.ro
Vorbesti de fratele meu pe bune, Airman sau despre tine ca fiind "my brotha from anotha motha" gen?

Yeah, conteaza enorm de mult sa sti meserie.
Dar exista si niste chestii care sunt asa un must have:
*Monitoarele si acustica, in principal pentru mix si master + un set de urechi bune. (daca nu auzi ce este acolo, n-ai cum sa imbunatatesti)
*Microfoane (diverse), cabluri bune, preampuri(diverse) si convertoare bune + acustica - pentru inregistrari. (fiecare voce e diferita+nazalitatea, iar daca faci lucrurile bine inainte sa ajunga la faza de mixaj, iti usurezi munca enorm si poti sa scoti totul dintr-o prestatie!)
*TALENTUL ARTISTULUI (Bonus) ... vai vai vai cat de mult iti usureaza munca un artist talentat, desi majoritatea care ajung in studio, considera ca poti sa faci miracole, chiar daca au trecut 3 ore si el/ea nu a tras o strofa decent.

PT ARTISTI: Omul de la studio/Inginerul de mix... nu poate face miracole! Nu poate edita si aplica efecte interspatiale sa te faca sa suni ca X-ulescu rapper sau ca cutare cantareata, daca tu nu ai cantat/rappuit asa!
Inainte sa ajungeti in studio: memorati versurile, verificati-le pe beat de 100 de ori daca e nevoie sa fiti siguri ca merg bine, aveti flow si aer, chiar daca va plictisiti de piesa la un moment dat, tineti minte, nu pentru voi le faceti, ci pentru ascultatori!
Aveti grija sa construiti piesa in asa fel incat sa pastrati atentia omului care o asculta... nu faceti versuri interminabile, rugati pe cineva sa fie sincer sa asculte bine prestanta voastra pe piesa pe care urmati sa o inregistrati si cereti-i sa va spuna parerea, daca ar asculta asta de mai multe ori. (SA NU FIE CEL MAI BUN PRIETEN, IUBITA sau ORICINE ALTCINEVA care nu poate fi OBIECTIV in totalitate!)
SUCCES!

Bah, noroc cu studio-ul!
Mai vorbim.
Post Reply