Multzumesc..multzumesc tuturor!
am mai scris asta si pe alt forum apropiat pancreasului nostru..acolo am rezumat tot...incerc un copy/paste aici, pentru a prezenta aceleasi informatzii..
ideea e simpla...vreau sa fac un album solo cu toate tampeniile din capul meu. atat. din cate mi'am dat seama, va fi un material bine lucrat, cu toate ingredientele necesare unei mese copioase. sper doar ca lumea sa guste. atat.
eu ma bucur atunci cand multzimea este curioasa, fiindca vorba lui Tudor Musatescu: 'pofta vine odata cu solfegiile stomacului' - cu zambetul pe buze
enigma societatzii: de ce sunt atatazia bucatari? de ce cred totzi ca pot gati o mancare adevarata? off with their heads!
unii doar asta vor...sa va prezinte creatziile lor culinare...
chou a la creme este un desert
show a la krem este al doilea desert! [hai...stiu ca potzi duce...vei fi hranit treptat, cu linguritza tip avion...chuuu chuuuuu!!!] papanasi? desigur! topping? nicidecum! nu merge...dar ce zici de putzina frisca?....mmmm..combinatzia ideala!
am un singur vis..
atunci cand va vom chema la masa...sa ne onoratzi cu prezentza si cu stomacelul gol golutz ca paharul de iaurt din fatza'mi...
iar cand punetzi aceasta fatza verde:

, sa ascultatzi Yellow Revin sau Intr-o cafenea din Viena..
o zi lunga si roz!