URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

RapX
sub.solist

Post by RapX »

De acord,dar multi din cauza conexiunii slabe la net,trag f greu.Asa ca filehost-ul e accesibil pt toti.Ce`mi mai place e ca si uploadeaza cu viteza maxima.Vad ca primele capturi care le-am pus,cele cu CTC inca sunt in picioare,dupa mai bine de`o luna.Deci e bun si filehost-ul.Pt cei care vor sa downloadeze mai mult d 5 ori p zi au si varianta:

Cont Premium
Download-uri nelimitate
timp de 30 de zile
Fara limita de viteza la download

Plata prin SMS
2 $

Nu e asa scump. ;)
mecco
tanar

Post by mecco »

Cred ca filehost e cel mai potrivit....are viteza buna de descarcare si nu astepti 2 zile sa tragi cativa MB.......avand in vedere ca unora le merge f greu megaupload.........desigur ca nu sunt in masura sa emit pretentii atata timp cat acesta emisiune poate fi descarcata de undeva......
...........si un pic off topic.....pt Sun|Rah : pacat ca s-a ajuns la inchiderea topicurilor .Multam pentru tot ce ai facut acolo .Cu adevarat le mai deschideai mintile .......sper ca undeva pe un alt forum sau chiar aici sa te regasesc..........mecco
RapX
sub.solist

Post by RapX »

mecco wrote:pt Sun|Rah : pacat ca s-a ajuns la inchiderea topicurilor .Multam pentru tot ce ai facut acolo .Cu adevarat le mai deschideai mintile .......sper ca undeva pe un alt forum sau chiar aici sa te regasesc..........mecco
Same here. Nice job Sun'Rah,i`m a big fan:)
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

RapX wrote:De acord,dar multi din cauza conexiunii slabe la net,trag f greu.Asa ca filehost-ul e accesibil pt toti.Ce`mi mai place e ca si uploadeaza cu viteza maxima.Vad ca primele capturi care le-am pus,cele cu CTC inca sunt in picioare,dupa mai bine de`o luna.Deci e bun si filehost-ul.Pt cei care vor sa downloadeze mai mult d 5 ori p zi au si varianta:

Cont Premium
Download-uri nelimitate
timp de 30 de zile
Fara limita de viteza la download

Plata prin SMS
2 $

Nu e asa scump. ;)
cred ca si www.yousendit.com e Ok, dar foarte putini useri pot accesa. Sau mi se pare ca are limita de zile. Dupa 7 zile, nu mai aicum sa iei, expira lilnkul. In orice caz, deja 2 emisiuni sunt sus pe www.klumea.tv, de unde intr-adevar trebuie sa te loghezi, dar merge absolut stelar. Trust me!!!
Da0s
un domn / doamna

Post by Da0s »

Da..mi-am facut cont premium la filehost..normal ca nu e scump 2 $ ..dar pe rapidshare am impresia ca au scos limita de 50 mb / h ..acum te pune sa introduci 3 intiziale..si sa apesi start download..sau ceva de genu` asta.. :) Acum daca tot am dat 2 $ pune pe filehost :) ..
Sh00t To KiLL!
Image
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

frate, terminativa cu asta...cel m ai important a fost emisiunea...tare rau...mia ales freestyleul ala...facut dupa concert...bine asa..tare ca intotdeauna carbon

din ce in ce mai bine brugner..bine asa...
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

restul emisiunilor (zale si carbon mai ales) o sa apara pe serverul k.lumea?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Don Ice D.i.A wrote:restul emisiunilor (zale si carbon mai ales) o sa apara pe serverul k.lumea?
da fara indoiala, deocamdata am ajuns la a treia editie, vreau sa le pun pe toate. Ai incercat sa tragi de acolo?
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Am incercat yo si merge bine.Probabil ca cei din Bucuresti au transfer metropolitan.
Clappy
tanar

Post by Clappy »

Respect Brugner. Ai reusit intr`o luna cat n`a reusit Dox in 3 ani...
Spre deosebire de tine, tu nai fumuri in cap si sprijin toata miscarea hh din Ro... Nu ca altii, care isi cheama in emisiuni doar prietenii de bloc si de bere...
Word! Astept sa vad si sa aud mai multe trupe din provincie cu potential :wink:
Big Up!
rap is rap
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Clappy wrote:Respect Brugner. Ai reusit intr`o luna cat n`a reusit Dox in 3 ani...
Spre deosebire de tine, tu nai fumuri in cap si sprijin toata miscarea hh din Ro... Nu ca altii, care isi cheama in emisiuni doar prietenii de bloc si de bere...
Word! Astept sa vad si sa aud mai multe trupe din provincie cu potential :wink:
Big Up!
uita-te si azi, ca o sa fie clipul COM din Hunedoara (Shockatu si Psihic -Emcee+)
Last edited by BRUGNER_okocha on Fri Dec 16, 2005 6:07 pm, edited 1 time in total.
Clappy
tanar

Post by Clappy »

Wow!:) super tare. misto clipu acela. il am si eu. marfa!
rap is rap
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

BRUGNER_okocha wrote:
Don Ice D.i.A wrote:restul emisiunilor (zale si carbon mai ales) o sa apara pe serverul k.lumea?
da fara indoiala, deocamdata am ajuns la a treia editie, vreau sa le pun pe toate. Ai incercat sa tragi de acolo?
da am tras ctc, imi merge normal (120kb/s), pe filehost.ro imi merge cu vreo 6 bytes :lol:

bun serverul
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

La cat incepe emisiunea de azi ? la 9 sau 9 :30 ? :?
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Sa inteleg ca emisiunea intra in vacantza?
Post Reply