Va ofer ca teaser pentru DISSCOTETZ-K poza de mai sus, va transmit ca va iubesc pe toti si va multumesc pentru parereri si va urez mult succes in tot ceea ce faceti!!!
Iti multumesc pentru urare... Am sa ma duc... dar nu acolo unde te gandesti tu... ci pe drumul pe care l-a urmat in cariera artistica. Iti urez toate cele bune si mult succes in tot ceea ce intreprinzi si mai presus de toate iti urez pace in suflet.
bah leasa, nu te cunosc, nu stiu cum o arzi, nu ma intereseaza ce faci cu rapidul acolo dar o chestie pot sa ti`o spun fara niciun fel de legatura cu altceva.. in materie de rep nu prezinti, frate.. acum nu stiu ce parere ai tu despre creatiile tale. in schimb faceai o treaba caterinca rau cu duelul vedetelor sau cum se numea. bafta
am luat piesa Disscotetz-k de pe un torrent... dupa ce-am ascultat-o mi-a venit sa vomit...
cum poti sa te iei in halul ala de nume precum Veritasaga, Mafia, Nimeni Altu', Racla, Cumicu, La Familia,Bitza, Arssura, Ad Literam, Katana, K-gulah, Raku... si sa-i bagi intr-o piesa cu titlul "Disscotetz-K" si cum sa zici pe refren ca te lepezi de hip-hop?
Mi-a venit sa vomit...e prea de tot...caterinca caterinca...da prea ati exagerat