Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)
Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)
iti multumim pentru compliment. conform dex-ului PENÁL, -Ă, penali, -e, adj. (Despre dispoziții cu caracter de lege) Care are un caracter represiv, care se ocupă de infracțiuni și prevede pedepsele care trebuie aplicate.
in cazul multora care posteaza aici cea mai mare pedeapsa pe care le-o putem da este sa-i lasam asa cum sunt. Si asta si facem.
inca o data iti multumim pentru compliment si pentru parere si iti uram mult succes in tot ceea ce faci, cu conditia sa fie ceva constructiv!
In alta ordine de idei, inca asteptam parereri constructive, in ceea ce priveste instrumentalul, tehnica, flow-ul si versurile acestei piese: http://www.fileshare.ro/1371062322.05
in cazul multora care posteaza aici cea mai mare pedeapsa pe care le-o putem da este sa-i lasam asa cum sunt. Si asta si facem.
inca o data iti multumim pentru compliment si pentru parere si iti uram mult succes in tot ceea ce faci, cu conditia sa fie ceva constructiv!
In alta ordine de idei, inca asteptam parereri constructive, in ceea ce priveste instrumentalul, tehnica, flow-ul si versurile acestei piese: http://www.fileshare.ro/1371062322.05
din pacate n-am nicio placere sa ii zic cuiva ca e penalLeasa wrote:iti multumim pentru compliment
penal
Folosit cu sensul figurat, denumeşte ceva decrepit, naspa, urât. Când caracterizează o persoană, înseamnă idiot, prost...
asta din dictionarul urban

nu pot spune bafta in ceea ce faceti caci nu-mi doresc sa aveti, dar stii cum e, prost sa fi noroc sa ai

pai ba ratatilor...rapp eri pulii mele..alde astia de o ardeti ca aragazu pe gaz prost..daca nu intelegeti melodie nu mai criticatii avortonilor..pt cun voastre Leasa Dragos si Rappa sunt tov cu majoritatea din cei insiruiti acolo..dar..deh..ce sa priceapa..alde fanii lu ciorectar,marco van basten,ars in gura si stiu eu ce emcii pizdii asc voi cLABARILOR!! bafta leasa si rapa
grammar fail 

-
- TheRapist
auzi dar in dictionarul urban, gâscă ce inseamna?Hanga wrote:din pacate n-am nicio placere sa ii zic cuiva ca e penalLeasa wrote:iti multumim pentru compliment
penal
Folosit cu sensul figurat, denumeşte ceva decrepit, naspa, urât. Când caracterizează o persoană, înseamnă idiot, prost...
asta din dictionarul urban![]()
nu pot spune bafta in ceea ce faceti caci nu-mi doresc sa aveti, dar stii cum e, prost sa fi noroc sa ai

mie imi gaseste doar ca "cineva o sa bea supa cu paiu'" poate tu gasesti altceva si ma ajuti sa-mi dau seama ce inseamna cu adevarat...
in alta ordine de idei va rog sa ramaneti on-topic si sa comentati la subiect despre piesa postata.
va urez mult succes in tot ceea ce faceti, cu conditia sa fie ceva constructiv!
in alta ordine de idei va rog sa ramaneti on-topic si sa comentati la subiect despre piesa postata.
va urez mult succes in tot ceea ce faceti, cu conditia sa fie ceva constructiv!
Revin eu on-topic, Leasa. (app, frumos modul in care le raspunzi comentatorilor)
In primul rand, mi-a facut mare placere s-ascult piesa Gangbang... Liry si Gani arata inca o data ca vocile feminine isi au un loc meritat in Hip-Hop. Strofa lu` Rappa e preferata mea din piesa (mai ales ca, prin albumu` "Ingeri cu coarne" a devenit unul dintre mc-ii mei favoriti). Si, Leasa : "Cand ma gandesc la tine, tot in jur e ros-albastru" (fotbalul asta...), "Imi cer scuze curvelor ca le-am comparat cu tine..."
) . Intr-un cuvant -> caterinca (in sensul bun).
Cat despre Disscotetz-K. Mi se pare ok. Nu doar este buna ideea voastra caci, v-a si iesit... Bv.
In primul rand, mi-a facut mare placere s-ascult piesa Gangbang... Liry si Gani arata inca o data ca vocile feminine isi au un loc meritat in Hip-Hop. Strofa lu` Rappa e preferata mea din piesa (mai ales ca, prin albumu` "Ingeri cu coarne" a devenit unul dintre mc-ii mei favoriti). Si, Leasa : "Cand ma gandesc la tine, tot in jur e ros-albastru" (fotbalul asta...), "Imi cer scuze curvelor ca le-am comparat cu tine..."

Cat despre Disscotetz-K. Mi se pare ok. Nu doar este buna ideea voastra caci, v-a si iesit... Bv.
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
nu stiu daca e neaparat nevoie de argumente, e parerea mea...e pacat, imi plac cateva piese d'ale tale, da' acum chiar e penala faza..Leasa wrote:De ce spui asta?
I've commited murder and I think I've got away !!!

- kellu_joker
tu esti spadacio de la Rapid?spadacio wrote:pai ba ratatilor...rapp eri pulii mele..alde astia de o ardeti ca aragazu pe gaz prost..daca nu intelegeti melodie nu mai criticatii avortonilor..pt cun voastre Leasa Dragos si Rappa sunt tov cu majoritatea din cei insiruiti acolo..dar..deh..ce sa priceapa..alde fanii lu ciorectar,marco van basten,ars in gura si stiu eu ce emcii pizdii asc voi cLABARILOR!! bafta leasa si rapa

I've commited murder and I think I've got away !!!

piesa are doza ei de ironie ,trebuie sa recunoasteti 

Cred sincer in destin,in divin sau in puterea mintii
Dar pana ajung la Dumnezeu ma mananca sfintii
Dar pana ajung la Dumnezeu ma mananca sfintii
- iustinescu
noroc. mam inscris pa forum ca sunt tovarashu lu omu meu leasa si as vrea ca sa zic ca tot ce face fratello e smardoiala. cel mai tare da pa net sa mor in puscarie! no sa gasiti pa nimenea cu talentu si valoarea lui!
te pupa fratele tau fane baros din ferentari!
edit: copos la puscarie!
te pupa fratele tau fane baros din ferentari!
edit: copos la puscarie!
kellu_joker wrote:tu esti spadacio de la Rapid?spadacio wrote:pai ba ratatilor...rapp eri pulii mele..alde astia de o ardeti ca aragazu pe gaz prost..daca nu intelegeti melodie nu mai criticatii avortonilor..pt cun voastre Leasa Dragos si Rappa sunt tov cu majoritatea din cei insiruiti acolo..dar..deh..ce sa priceapa..alde fanii lu ciorectar,marco van basten,ars in gura si stiu eu ce emcii pizdii asc voi cLABARILOR!! bafta leasa si rapazi sa mori tu tatuat pe buci cu Leasa & Rappa...daca-s tovarasi cu toti sau cu majoritatea cum zici tu, foarte bine, nu-i nicio problema, doar ca nu e caterinca, nu vad caterinca...nu e amuzant...mai amuzant a fost postul tau, in sensul rau pt tine
...esti mai praf ca heroia..."prietene" asa'i cand asculti reggaetoae...si dragoni afoni...habari nu ai de caterinca... si EBA e mai desteapta. ca tine...pt mine esti un mik krie si o arzi de'an puya

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
de ce scri tom baxter?
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
...esti mai praf ca heroia..."prietene" asa'i cand asculti reggaetoae...si dragoni afoni...habari nu ai de caterinca... si EBA e mai desteapta. ca tine...pt mine esti un mik krie si o arzi de'an puya
)