super super tare... si atmosfera si concertul... hades records e o mare familie si asta se simte... respect Hades, merci Kombat (raman dator rau de tot ) sarbatori fericite sa ne vedem sanatosi la anul
Misto frate.....generatzia de platina.........m-am impacat cu multzi demoni in seara asta.....Drum bun ...Leasa...zbor placut....ne vedem stii tu cand si cum ......Kombat.....ai reusit..du-te-n BEEEEEEP....steaua pana la moarte....hehehe...tare frate...mi-a placut...
OOOOO... un adevarat succes! Bravo... sa ne traitzi mult shi bine! A La cat mai multe evenimente.... nu numai in BUCALE! oricum.... un succes adevarat!
bah frumos spectacol.....reushit ...totul a ieshit frumos pana shi pogo`ul a fost super eu unu m`am distrat...
super tare micul coaie...plus totzi invitatzii speciali
ce nu mi`a placut au fost cei 2 care strigau "Mafia " shi injurau de zor cand s`a urcat Piele pe scena ...cu aceasta ocazie le transmit urari de sanatate shi bucurie shi lor shi fratzilor shi surorilor lor , parintzilor ,neamurilaor apropiate shi celor indepartate....
Ce mai este de zis...comentarile-s de prisos...SUPER atmosfera...super recital...a fost treaba si cu kombi, si cu cast, si cu carbon....ce pm...toti au fost la inaltime...ca sa nu mai vb de veritasss...respect pt paul...care a reusit sa incante din nou, cu tot cu simplitatea sa debordantaaa...Cat despre pogo....hahahaaah....)) sa ridice o mana cei care au "muscat" cu mine din boxele alea din fata...a fost tare rau....
TOT ce nu mi-a placut mie este ca nu au avut absinth la bar...((....si ca mi-am varsat jack-ul pe bluza...)))
Oricum...felicitari HADES
foarte frumos aseara,m-am simtit super bine.... acum la cinci anisori Hadesu ne-a aratat ca e "baiat" mare si ca POATE:)....felicitari tuturor si sa va facetzi si mai mari:P