Mah videoclipuri tai in romanica nu vedetzi frate..... fara mishto...nici in hiphop nici in altele ....... nush ... chiar nu pot compara vreun clip d'aci cu clipurile lu' Paul Wall sau Mike jones si altzii.....
pey sincer cel mai tare clip care sa scos e de la da hood-mereu.. calitate super. zici k e din afara.. chiar dak melodia nu e foarte "rap" da merita felicitari pt clip... pace
Hyde wrote:pey sincer cel mai tare clip care sa scos e de la da hood-mereu.. calitate super. zici k e din afara.. chiar dak melodia nu e foarte "rap" da merita felicitari pt clip... pace
Desi e un clip reusit... cred ca e doar o impresie de moment de-a ta.
"Si daca maine as pleca dintre voi... as vrea sa o fac pe un beat vioi."
daca mai asterneti pe forum comparatii penibile gen RO. vs. State / Dre / Hype Williams / Chris Cunningham etc. etc. vi le sterg instant. Sper ca nu intrebati de ce.
Probleme de familie- La familia a fost ok
SUI ft Dagama & B.B. Stoned- E normal
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
cred ca tre' sa intelegem ca nu putem face comparatii ointre videoz din state si fuckin romania. cu ce ai putea compara (de la noi) still dre sau the next episode? acolo se keltuiesc mlioane iar la noi o ardem la modul " Doamne ajuta, ne-am scos videoclip" oricum bine ca sunt si alea.
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
bai voi iara va bagati la comparat videoclipuri? asta nu se pote face in romaneeah.nu avem nivelul de inteligenta sa ne dam seama ca de fapt ne tre' s'un pic de inspiratie pentru a face un clip, sa nu mai pomenim de scule si alte catrafuse. si videoclipu ala a lu da hood e cam de cacao, dupa parerea mea. dar nu te poti kk in gusturile omului asa ca...
What I say, you don't get. What you don't get makes you an inferior minded bastard. This'll soon change.