Buuuun....a iesit..dupa ce am ascultat...ne'am dat seama de urmatoarele..
Ca prim material mi se pare foarte bun. Un flow foarte frumos, acompaniat de texte bine lucrate. Se cunoaste ca omul Gim face asta de ceva timp...A acumulat destule pana sa scoata Ep-ul. Daca iei acest ep si'l compari cu alte materiale debutante de pe aici...se va observa clar diferentza
dar..nimic nu e perfect iar din punctul meu de vedere..ca minusuri ar fi:
- uneori lungesti cuvintele ca sa pice bine pe beat, iar asta suna derajnant...se poate rezolva cu pauze bine calculate intre cuvinte..
- se simte faptul ca ideile au un substrat clar tzie...insa nu toate mesajele (sunt idei diverse odata la 2 versuri) ajung la mine...adica...pe alocuri ideile nu sunt legate f bine..sau cel putzin nu mi se par mie foarte clare..
- dupa umila mea parere,ca prim ep, repet, este f bine...fiindca exista acel potentzial...iar de obicei primul material e un experiment...in incercarea de a'tzi da seama cam pe unde batzi..de asta probabil sunt f putzine piese cu un mesaj bine definit..majoritatea sunt piese gen freestyle...ceea ce nu e rau, dealtfel..
omu seb foarte tare la productzie! la fel si ceilaltzi care si'au adus aportul in aria asta
ibra e ssssss
sssss
suuupeeer
Sunt foarte curios de album, insa..chiar ma intreb cum va suna...therefore...asteptam primul LP
Felicitarile mele si succes in continuare!
"nu exista oameni prosti, ci dezinteresatzi"
ps: omul rupe live!