Partial la postul de televiziune TeleM
- antidot_14
- tanar
Partial la postul de televiziune TeleM
Trupa Partial interviu la postul de televiziune TeleM din data de 28 iulie 2009,ora 19 , click here http://telem.telem.ro/telem/arhiva_flv/ ... ni/bu28iul (sau www.antidotrap.wordpress.com), asteptam comentarii !
Re: Partial la postul de televiziune TeleM
mi se pare foarte marfa stilul vostru de imbracare. prestatia live a fost foarte tare. cati bani ati luat de la televiziunea asta?
- antidot_14
- tanar
multumim de aprecieri , sonorizarea a fost putin cam najpa dar noi ne-am descurcat cu ce am avut , e live si e ok , in privinta banilor nu am luat nici un ban si nici nu am platit sa fim pe post, pur si simplu am fost contactati de cei de la emisie , si am acceptat colaborarea asta!
- antidot_14
- tanar
haha
) , da , ce pot sa zic , cand am fost la basarabia cu concert , tot asa i-a zis cineva
), jay-z de romania ,e bine atunci daca e asimiliat cu el
haha
!

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
mie mi se pare ca tziganu ala seamana cu beetlejuice

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- antidot_14
- tanar
auzi ,,meggadon'' vroiam sa te intreb si eu cate clase ai sau nu ai ! vad ca ai foarte dezvoltat simtul umorului , nu fa precizari aiurea ca nu e bine si frumos din partea ta , ai putea sa comentezi referitor la post , dar daca esti ca ceilalti forumisti frustrati ce se leaga de niste chestii ce nu isi au rostu asta nu e problema mea de acum !
- megga
- kapnobatai
mi se rupe pula de voi,am vazut caterinca aia cu jayz si intamplator am vazut ca omu seamana cu beetlejuice...am terminat liceul la seral in vara asta...probleme?!ce inseamna "e bine daca e asimilat cu el(jayz)"?e prea grea exprimarea pt mine...
- antidot_14
- tanar
nu prefer sa mai zic nimic , pe forum toti aveti harfe de baietei , ok , si cu ce te-a deranjat pe tine vorba aia ? comenteaza ceva referitor clip-ului , nu avea grija de altceva ! si sa sti ca degeaba ai terminat tu un liceu ca ai mintea incuiata pe bune , daca erai baietas nu mancai din gura aiurea ! o zi buna totusi si daca seamana cu pers.de care ai precizat inseamna ca tu chiar ai o p.. in ochi !
- megga
- kapnobatai
pai in afara ca tziganu ala seamana cu beetlejuice nu mi-a ramas nimic in cap din clip..ce sa-i faci eu mananc aiurea din gura?!?!?! tu din pula...hai pa!
usor va rog cu vorbele dulci. sa pastram o nota decenta pe subiect. 

- Cosmin S.
- fratele meu tu esti baiat
Haha:)) rupe tot poza aia..
Toate ca toate.. facem si noi un cui?
meggadon, chiar nu imi dau seama..de ce iti bati joc? plm. uita-te la paru omului din clip/poza si apoi fa comparatii.meggadon wrote:mie mi se pare ca tziganu ala seamana cu beetlejuice

ai rupt oricum