BUG Mafia
- Chill Will
- the funky man
Re: BUG Mafia
mor de ras cand ma gandesc ca toti babalacii care sunt dependenti de gsp o sa-si cumpere ziaru in ziua aia cu cd-u MAFIA 

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Pai ce nu poa sa cumpere ziaru fara album? Cei care nu stiu probabil or sa cumpere doar ziaru , nu e nimeni obligat sa dea atatia bani in plus daca nu asculta...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cred ca albumul vine cu ziaru..nu cred ca se pot lua separat.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
citeste atent ca scrie..Al Gharaa wrote:daca e cu ziaru o sa fie asa la plic, nu?
ziarul se poate lua si fara album! 
invers nu stiu daca se poate!

invers nu stiu daca se poate!
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
Ziarul poate fi cumparat fara cd... dar cd-ul nu poate fi cumparat fara ziar pe 11. Dupa cred ca or sa vanda doar albumu daca nu s-a epuizat
- psychedeliic
- mr. blonde
album de remixuri, in futere...la astia chiar le e greu sa faca versuri noi 

ei au gandit bine treaba asta , in modu asta chiar daca e mai ieftin cdu , se vor vinde mult mai multe albume si e o cale mai usoara ca omu sa mearga la o taraba si sa-l procure , chiar daca pare ciudat
ca se da impreuna cu gsp . parerea mea .
doar ca nu stiu daca isi vor scoate foarte mult , pt ca normal o parte din bani se va duce la ziar , iar pt a fi facut acel cd , imprimat si restu tacamului nu e asa de ieftin

doar ca nu stiu daca isi vor scoate foarte mult , pt ca normal o parte din bani se va duce la ziar , iar pt a fi facut acel cd , imprimat si restu tacamului nu e asa de ieftin
e un best off,best off-uri au scos si parazitii si la familia,numai ca cei de la bug s-au chinuit macar sa reinregistreze piesele.pitzigoi wrote:album de remixuri, in futere...la astia chiar le e greu sa faca versuri noi
- Suzy
si daca cd-ul venea fara ziar si era direct in magazin crezi ca isi scoteau mai multi bani?Malla wrote:ei au gandit bine treaba asta , in modu asta chiar daca e mai ieftin cdu , se vor vinde mult mai multe albume si e o cale mai usoara ca omu sa mearga la o taraba si sa-l procure , chiar daca pare ciudatca se da impreuna cu gsp . parerea mea .

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
tataee e constient ca daca ar fi avut albumele pe tarabe nu ar fi dat mai mult de 5- 10 mii,cel mult,desi nu cred! si acolo erau o gramada de costuri... personal, cred ca ideea cu ziarul e extrardinara! mafia au venit cu ceva nou! nu stiu cati bani o r sa le ramana si lor, dar cel mai important e ca cd`ul clasic o sa ajunga la cat mai multi! oricum banii nu se fac din albume,asta stim toti! au sufieciente concerte si la mare si in tara,deci...
oricum,astept cu maxim interes piesa noua...
oricum,astept cu maxim interes piesa noua...
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
- Suzy
plm..toti ziceti ca nu se fac banii din albume dar 80% suferiti cu cumparati originalul 

- psychedeliic
- mr. blonde
eeee, da best off dublu....in atata timp?Cortex wrote:e un best off,best off-uri au scos si parazitii si la familia,numai ca cei de la bug s-au chinuit macar sa reinregistreze piesele.pitzigoi wrote:album de remixuri, in futere...la astia chiar le e greu sa faca versuri noi
parerea mea, ca daca esti artist si ai ceva de zis....scoti frate material nou, nu o labaresti.
Imi place mafia and shit, da plm, pe mine ma dezamagesc cu best offu tizdii.
partea proasta e ca isi pierd din feeling si din filling majoritatea pieselor retrase.