Blacksun wrote:Of sper sa gasesc albumul la hhkemp si tricouri
Apropo de asta, am vazut pe cineva pe strada cu tricou cu La Coka Nostra. Aveti idee de unde l-ar fi putut achizitiona din Romania, sau ar trebui sa caut p-afara?
...vrei sa zici k o legenda non-phixion tre sa-l plateasca p asta pentru un feat ???...poate si ghostface i-a dat bani lu lil wayne pt featu ala de pe ghostdeini the great...mai lasa-i pe blingii astia k stiu doar bani si femei...snoop e un mos pervers...bleah...
...tu omori muzica...noi o ducem inapoi in strada...
aghiuta wrote:Apropo de asta, am vazut pe cineva pe strada cu tricou cu La Coka Nostra. Aveti idee de unde l-ar fi putut achizitiona din Romania, sau ar trebui sa caut p-afara?
in mod sigur o "legenda" non-phixion trebuie sa-l plateasca pe snoop pentru o colaborare. nu in interviul lui dox cu redman zicea redman ca nu a auzit de non phixion? deci ce legende?
...acu hai sa nu facem comparatie intre ill bill si redman...k n-are rost...dak ai ascultat the hour of reprisal nu cred k poti sa il pui p redman (in ciuda remarcabilei colaborari cu meth) pe langa ill bill...ai vazut ce teme are omu??? nu se ridica redman la nivelu ala...si oamenii chiar sunt legende...goretex...sabac red...cine n-a auzit de ei??? asta e hardcore!!!
...sunt un star cu coaiele mari...si pe fundal zgomot de masele supte...ca bn a zis cheloo...plm...si vorbesti de ragaieli...pune tu o piesa de-a lu snoop pe langa a bullet never lies a lu ill bill cu paz...