La Coka Nostra - A Brand You Can Trust (2009)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: La Coka Nostra - A Brand You Can Trust (2009)
alien skillz, una la mana, incearca sa scrii fara atatea "mIRC"-isme
doi la mana, am citit asa fugitiv si mi-a atras atentia faptul ca nu putem face comparatie intre redman si ilbill. wtf? pai normal ca nu putem
cred ca ai auzit de redman de la featu cu christina aguilera, pe cand redman e unu din aia care canta de pe vremea cu baggypants pana la pamant si timberlands cat casa, adica aia la care se uitau ill bill si sabac la tv si au zis "hai coaie sa ne apucam si noi sa facem rap"
redman e fuckin hardcoooore
nu pot fi ontopic ca inca nu am ascultat albumu, nu m-a atras combinatia asta inca, nu stiu de ce.
daniel?
doi la mana, am citit asa fugitiv si mi-a atras atentia faptul ca nu putem face comparatie intre redman si ilbill. wtf? pai normal ca nu putem
cred ca ai auzit de redman de la featu cu christina aguilera, pe cand redman e unu din aia care canta de pe vremea cu baggypants pana la pamant si timberlands cat casa, adica aia la care se uitau ill bill si sabac la tv si au zis "hai coaie sa ne apucam si noi sa facem rap"
redman e fuckin hardcoooore
nu pot fi ontopic ca inca nu am ascultat albumu, nu m-a atras combinatia asta inca, nu stiu de ce.
daniel?
Cum plm sa compari redman cu non phixion ?

- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
clar..Koma wrote:redman e fuckin hardcoooore

I've commited murder and I think I've got away !!!

vorbeam strict de tendinta lui ill bill si a unora din anturajul lui de a se intoarce la perioada Injustice sau cum cacat se numea trupa. de a incerca sa rapaie peste negative prea galagioase si incarcate care pe mine ma deranjeaza si le asociez cu niste behaieli haotice.pitzigoi wrote:ragaieli pe negative haotice...nigga' pls
non phixion era tare cand era non phixion. ca artisti solo numai sabac spune ceva, in ceea ce ma priveste. Ill Bill a fost tare pe anatomy of a school shooting si cam atat.
iar despre albumul asta: slaine il face bun. per total, e ok albumul.
99.9%
LOLalien skillz wrote:...acu hai sa nu facem comparatie intre ill bill si redman...k n-are rost...dak ai ascultat the hour of reprisal nu cred k poti sa il pui p redman (in ciuda remarcabilei colaborari cu meth) pe langa ill bill...ai vazut ce teme are omu??? nu se ridica redman la nivelu ala...si oamenii chiar sunt legende...goretex...sabac red...cine n-a auzit de ei??? asta e hardcore!!!
redman after edit: who the fuck is sabac red/goretex?
Last edited by sunrah on Wed Aug 05, 2009 9:35 am, edited 1 time in total.
you just never know when you're living in a golden age.
-
- Splashinator
Asta se apropie indeaproape de aia cu "un album al lui the game face cat toata discografia lui nas", sau cum a zis-o ala atunci..
ce trairi au unii, lol. sper ca nu i-ati dat ban omului, nu? 

you just never know when you're living in a golden age.
- alien skillz
- tanar
...in primu rand ca am ascultat mai mult redman decat crezi tu...si apoi, intrteaga discutie plecase de la niste oameni care discutau despre albumu la coka si tot ceea ce puteau face era sa se minuneze ce tare e snoop dogg...si de fapt omu zice 2 vorbe de 3 ori...asta era toata treaba...cat despre razboiu under vs mainstream, n-are nici un rost sa discutam noi din moment ce artistii nu fac distinctia asta asa transant ca ascultatorii...sunt multe featuri care dovedesc asta...si nu e vb de trairi, ci de argumente...dak omu ala defineste hardcore drept ragaieli pe negative haotice si apoi incearca sa se scuze, atunci e treaba lui...sa asculte snoop toata viata...si l-am indemnat si yo la o comparatie...intre a bullet never lies si ce vrea el...da a lasat-o asa...snoop e poate the life of the party...da nimic mai mult pt aia care vor mesaj...
...tu omori muzica...noi o ducem inapoi in strada...
- kellu_joker
sa fie mesaj...vrem mesaj...moarte lu' Snoop..
I've commited murder and I think I've got away !!!

baa voi ati asc albumu' ce drq ca e hardcore d-ala grav dak nici ill bill nu e hardcore...ce-mi place la el sunt influentele rock,stain > flawless si ala cu sick jacken
de fapt tot trebuie si merita ascultat!

- psychedeliic
- mr. blonde
las' mah ca asta e carne de porc in sange, in general lumea e pe ciorbici de taietzei cu viata-ti da lamai 

adevarat ce-ai zis... omu de sus 

- Eladio wutanghiddenmember
eu l-am vazut live pe ill bill si pula mea... reactia mea de dupa show era ceva de genu: "cum pula mea poate avea un gras atata energie?"... normal ca omu are flow si tehnica si tot ce vrei dar nu il poti compara cu redman. punct
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ill bill a cam decazut asa. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Splashinator