sa ne suga cumicu!
ce dracu sa facem cu 2 cd-uri??
nu ne place blogul tau, sti ca erai sa iti iei ban pe alt forum pt publicitatea exagerata facuta blogului tau!
dan xan yan wrote:azi inca se mai gaseau cd-uri pe la diverse chioschiuri de ziare din bucuresti, poate mai sunt unii interesati sa intre in posesia lor
cu toate ca imi plac decat vreo 3 sau 4 melodii, mi-am luat si eu discul azi. parca ma simteam prost ca nu l-am luat avand in vedere pretul, si faptul ca, pana la urma, b.u.g. mafia a fost una dintre formatiile cu care am crescut, pentru ca sor-mea asculta foarte mult hip hop prin anii '90. implicit, si eu.
eu totusi sper ca baietii sa aibe niste chestii noi si bune pe teava.
Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
OFF TOPIC : Bai nene , de unde slobo.z imi apare mie ca sunt un domn/doamna si la altii le apare "fratele meu tu esti baiat" sau "spre 5000 de posturi" etc. ??? E o setare pe undeva ? De mult am aceasta dilema de neelucidat si deja parca imi vine sa fac treburi d-astea :