Si tot am zis ca postez si eu p'aici si tot n-am mai apucat ...
Initial am luat ziarul din greseala pe 10 ( pierdusem notiunea timpului si oricum de fel nu cumpar publicatii sportive pentru ca-n romania fotbalul nu mai exista ca sport nici macar cat a existat in '94,totul rezumandu-se la afaceri ale patronilor de club si la scandaluri inutile si eterne intre galerii ) si am fost putin deceptionat ca n-avea cd-ul

)
Pe 11 cand a aparut ziarul cu supliment,la 7 dimineata m-am dus la chiosc si am cumparat ziarul cu supliment. Prima oara am ascultat albumul singur in masina ( ai mei n-au gustat niciodata rapul ) la Trei Brazi si pot sa spun ca reprezinta o gura de aer proaspat in hip-hopul romanesc,chiar daca albumul e un best of.
M-au uns pe suflet :
Zi de zi ( cea mai reusita )
Romania
Nascut si crescut in Pantelimon
Poveste fara sfarsit
La Vorbitor
Tataee e mai ok decat pe VN 1,Caddy vad ca se numeste Cadillac acum si canta cam in aceeasi nota,Uzzi e tacut la interviuri,dar te unge pe suflet in piese,ceea ce e ok. Tataee isi face treaba bine bine la capitolul productie ( as usual ).
Un best of generalmente reusit. Mafia si Parazitii muzical vorbind,n-au deschis centura de castitate de-a lungul anilor,un lucru pe care putini artisti din tot "showbizul" asta de mucava romanesc a reusit.
Bafta si sa vina albumul cel nou !