Label independent de muzica din Romania, Avangard Miuzic exista legal din 2006, el functionand inca din 2002 sub alta configuratie, revenind in 2009 intr-o formula noua. Desi a fost conceput si se axeaza pe Hip-Hop, in viitor se doreste a iesi sub marca AVM si alte genuri de muzica ce pot ajunge la inimile voastre.
Avangard Miuzic Prezinta: DexStaR - Antrenament ! Primul extras de pe noul album semnat DexStaR : "The Drunken Master" , material ce va fi lansat in toamna acestui an!
Pentru a asculta/downloada gratuit piesa vizitati :
souljunk.fane wrote:adica gen scoate mainstream avangard miuzic?
daca intrebarea vrea sa fie de fapt:"avangard are tot ce-i trebuie pentru a scoate legal pe piata un material?" raspunsul este da...functioneaza legal
se va scoate si pe piata la momentul potrivit...
inca nu a venit momentul potrivit
Greku, noul artist Avangard Miuzic ne oferă, în premieră, detalii despre albumul său de debut, 13, dar şi despre planurile şi trecutul acestuia.
Bro News: Unii oameni deja te ascultă fără să ştie despre cine e vorba, datorită Din colţu’ blocului. Cum s-a ajuns la colaborarea cu Sişu?
Greku: Eram cu Sişu la mine acasă şi mi-a venit ideea să mergem prin studio. El trebuia să tragă pentru mixtape lui DJ Wicked. Am ajuns acolo, a căutat nişte beat-uri şi l-a găsit, până la urmă pe cel de la Premier şi ne-am apucat.
Prima oară trebuia să fie un fel de freestyle, aşa că am făcut câteva versuri şi Sişu tot câteva. Apoi am văzut la el o chestie la care avea un joc de cuvinte: „din colţu’ blocului, din colţu’ blogului”. Se lua de un prieten de-al lui. Şi ne-a venit ideea să o numim Din colţu’ blocului. Toţi cei din studio ne-au spus că au şi Paraziţii o melodie cu acelaşi titlu, dar aşa am făcut şi versurile „colţul blocului n-a fost inventat în Colentina”. Mulţi spun că mă iau de Paraziţii, dar nu e aşa. Mie chiar îmi plac mult de tot şi îmi place ce fac, pentru că am crescut cu muzica lor – Paraziţii, Il-Egal, La Familia.
Aşa a ieşit piesa. Am pus-o cap la cap, a făcut Sişu un refren de vreo opt versuri, eu un refren de vreo patru, fiecare cu ce a simţit.