EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
Re: EVENIMENTE hip-hop
Vorba aia, pentru cine?
vorba aia...pentru...m...
o sa ma ocup personal sa-l aduc pe flavyo in arad sa presteze live. acum sa vedem de sponsori si de fondurile de care dispun momentan. am semnat cu vodafone, ing, coca cola, ursus. sa vedemunfumator wrote:ba mai organizati careva si ceva prin arad ...
dul la pecica pe ala....io vb ceva mai serioss...nu flavya...vyo...tot una e
nu stiu dc vorbeti serios sau la caterinca la faza cu flavyo, dar dc poti sa rezolvi cu sponsori, putem facem ceva impreuna, dar nu flavyo bineintels, eu am mai organizat niste concerte si party-uri in arad. numa weekendul asta e hiphopkempul din cehia, dupa, adica in 29 probabil va fi battle la timisoara, si dupa, dc esti curios. da add la da_snuffy, si vorbimefortea wrote:o sa ma ocup personal sa-l aduc pe flavyo in arad sa presteze live. acum sa vedem de sponsori si de fondurile de care dispun momentan. am semnat cu vodafone, ing, coca cola, ursus. sa vedemunfumator wrote:ba mai organizati careva si ceva prin arad ...
glumeam bro
nu ma ocup cu organizari si alte cacaturi, pur si simplu la caterinca am zis. de battle, nush daca o sa mai fie.

o sa fie, dar cred ca se amana pe septembrie totusi.efortea wrote:glumeam bronu ma ocup cu organizari si alte cacaturi, pur si simplu la caterinca am zis. de battle, nush daca o sa mai fie.
http://video.hiphopkulture.ro/category/hiphopkemp - niste mici filmari neprofesionale si scurte de la kemp. neprofesionale pt ca nu mai facusem rost de camera video si e filmat cu ap foto iar scurte pt ca trebuia sa ma tina bateria la aparat (ca nu aveam priza in cort) sa-i filmezi pe mai multi, plus ca oricum era prea tare sa stau sa-mi pierd vremea filmand. si, incredibil cat de tare a fost anul acesta la kemp.
Am uitat sa mentionez, concertul de mai sus , cel cu Cedry2k , e in Ploiesti.

Varianta finala a afisului :