Acelasi Mc - Priveste`n fata (Feat. Alegoric) (prod. Hex)
"o piesa putin mai veche in colaborare cu Alegoric. piesa poate fi gasita si pe compilatia Kega Records - Ce Ati Uitat Voi Vol. 1. Negativul produs de Hex (Exprimmo). apreciez orice parere. pace multa"
acelasimc, scuza-ma pt ca am vorbit asa. pe bune, nu am nimic cu tine. iti doresc multa bafta cu muzica si tot ce vrei. eram doar asa putin foarte surprins, deoarece eu am vrut sa il aud pe costel de la raparta dupa ce am downloadat... asta e, ghinion... coincidentza de nume...
mie chiar imi place omul e super ok, iar unii dintre voi nu ar trebui sa judecati dupa nume\coperta\infatisare un artist, chiar daca e un mc nou asta nu inseamna ca nu merita o sansa ca toti ceilalti. ...Si pentru n oameni din "zona mea" multi pe care unii dintre voii ii considerati "zei ai hh" sunt necunoscuti aici. Iar daca un mc nu e pe gustul cuiva asta nu inseamna ca e slab. Personal mie nu imi plac multi din cei pe care lumea ii ridica la rang de zei a hh la ora actuala, faptul ca nu sunt pe gustul meu nu inseamna ca is slabi.
revenind la subiect omul mie imi place mult are un material chiar f bun. pacat de o piesa care a fost inregistrata in condtii mai domestice in rest e f ok.
pace multa fratele Mc...am avut ocazia sa ascult materialul intr-o oarecare masura si am fost multumit de ceea ce am auzit:)...keep`on movin`...Faptu'Rap pe zona..Brigada Hip-Noise..pace'afara