Jay Z-Blueprint 3
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Jay Z-Blueprint 3
Sunt la Empire State of Mind. Mie "Hate" Mi se pare ciudata
Nu-i rau albumul 
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
ba, deci e a 1000-a oara cand neptunes ma rup in 14. in ultimii 2-3 ani i-au dat la cur masiv lui timbo.
iar jay-z cu pharell pe neptunes suna magistral ('so ambitious' e la fel de buna ca 'frontin', in aceeasi formula).
albumul rupe, fara indoiala (doa, run this town, venus vs mars, hate, so ambitious imi plac mult, restul imi plac oricum)!
iar topul meu pe anul asta e pana acum 1. blaq poet; 2. jay-z; 3. eminem; 4. asher roth!
iar jay-z cu pharell pe neptunes suna magistral ('so ambitious' e la fel de buna ca 'frontin', in aceeasi formula).
albumul rupe, fara indoiala (doa, run this town, venus vs mars, hate, so ambitious imi plac mult, restul imi plac oricum)!
iar topul meu pe anul asta e pana acum 1. blaq poet; 2. jay-z; 3. eminem; 4. asher roth!
-
Owniga
- adevarat sa mor de nu
- Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]
Semi-popish cu un mare iz de ghena
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Andi: pt forumisti
- Zmily
- rapperu vostru preferat
i'm loving it 
Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
E super
Jay-z nu-i nervos pentru ca a scapat
)
- Zmily
the game l-a pus la download la el pe site

Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
inca un album care m`a dezamagit, avand cu totul alte asteptari dupa ce am vazut tracklistul.
Acum m-a lovit: nu trebuia sa fie si o piesa cu Nas?
Zmily wrote:the game l-a pus la download la el pe site
albumul e slabut...
This nothing’s more than matter.
- Zmily
http://www.zshare.net/download/649435380d1b0d5b/
aici sunt niste piese in plus ( jockin jayz, brooklyn we go hard etc ) si se aude si mai bine
aici sunt niste piese in plus ( jockin jayz, brooklyn we go hard etc ) si se aude si mai bine
@Zmily: imi poti spune care sunt toate piesele in plus? N-as vrea sa stau 15-20 de minute ca sa downloadez ceva ce am deja.
ghetto techno, when the money goes, ain't i ft timbo, jockin jay-z (+2 remixuri), history, brooklyn go hard ft santogold, blow the whistle, my president is black remix, 2 remixuri la doa si un remix la run this town.Kashim wrote:@Zmily: imi poti spune care sunt toate piesele in plus? N-as vrea sa stau 15-20 de minute ca sa downloadez ceva ce am deja.
(asta in speranta ca e varianta aia care cred eu ca e)
cateva negative nu'mi plac dar omu' le mananca pe majoritatea
70% e f. tare
super sfarsit de album cu young forever
hovi's home
70% e f. tare
super sfarsit de album cu young forever
hovi's home