ok..am revenit cu parerea. Am vrut sa postez maine ca sa evit double postul dar sigur n'as mai fi facut asta asa ca.. Mi'am facut timp sa ascult toata compilatia, cap coada, fiecare minut.

Cel mai mult tin sa precizez ca piese de genu : "Julien - Alerg ; Visu' - Reusit ; BoSoSSy - Virus vocal ; Duca - Aduceri Aminte ; Hidesville - Fast Life ; V.I.T.A.L. - Prin ce am trecut ; Queentoo feat V.I.T.A.L. - Desprins de toate ; Alejo - 24 din 24 ; Totto - E la fel ; Sinapse Lirice - Mastile" n'ar trebui sa iasa niciodata la suprafata !
Cat despre restul pieselor, sa le luam pe rand :
1. Jmen - ti'ai ales un nume foarte urat ! cat despre muzica.. genul asta de piese nu se fac pe beaturi industriale.. devin plictisitoare. trebuie sa te orientezi spre o productie mai "smechera".( ca sa'ti zic pe limbajul tau)
2. Narcotic - cel mai ok de pe toata compilatia. imi place stilul si'mi place ca l'ai pastrat. totusi incearca sa concentrezi mesajul tau intr'un text mai scurt(totusi bine lucrat) in care sa canalizezi exact ceea ce ai de spus, fara prea multe exagerari in artificii inutile.. doua strofe de 16 sau una de 32 plus refren ar fi mai ok si mult mai de impact.
3. SnK - ce am de spus e : "NU TE MAI MASCARII !!". si fi mai atent la text, greselile gramaticale nu dau bine.
4. Blaze - foarte ok fata de restu'. totusi tehnica etalata nu exceleaza. cat despre treaba cu inregistratul.. e ok cu liveul dar incearca si dublajele, fac minuni si rup din falsitate.
5. Faust - de cazut pe beat cazi cat de cat ok.. acum incearca sa si transmiti ceva anume. nu mai face amalgame din astea lirice ca nu suna bine.
6. Samir - tu prezinti potential dar cam atat. il irosesti cu exagerari lirice. incearca sa'ti pastrezi integritatea pe piese. si'n plus am vazut ca'ti place doc dar nu'i cazul sa'l copiezi.
7. PhiLL - Phillarmonic..banuiesc. din cate stiu tu ai mai scos ceva materiale dar nu observ nicio evolutie.
Productia e slaba rau peste tot.. piesele lu' Narcotic, Blaze si Jmen parca mai ies putin in evidenta pe partea asta.
Pe scurt : nicio piesa nu m'a facut sa dau din cap.
Succes in continuare .