Eminem - Relapse (2009)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Eminem - Relapse (2009)
eu fiind un fan eminem,acest album este o mare dezamagire 4/10 cine nu vede asta inseamna ca nu stie ce e muzica.un album foarte slab
Vreau ceva doar al meu Un pamant neatins pe care primul pas sa-l fac eu Dar nu e clar nu e definit Poate nu exista, poate nu-l merit.......
-
- TheRapist
nu,asta e nivelul tau sau poate nivelul meu.nu am de gand sa ma cert,sa ma contrazic pt un ''nimic'' dar fiecare cu parerea lui.BAFTA
Vreau ceva doar al meu Un pamant neatins pe care primul pas sa-l fac eu Dar nu e clar nu e definit Poate nu exista, poate nu-l merit.......
Exact. Fiecare cu parerea lui. Mie mi se pare un album bun. Encore mi se pare mai bun. Dar nu pot zice ca-i un album prost. Intr-o lume in care Lil Wayne e printre cei mai ascultati raperi albumul asta rupe.
Cat despre boi 1-da asta sau cum il cheama. Tipu' poate fi considerat bun: "At the age of eight, his mother bought him a Casio keyboard. By the age of 15, without any formal musical training, he started using the Fruity Loops beat-making program. A few years later, he won three consecutive "Battle of the Beatmakers" championships." la 15 ani sa te apuci de... (sa-i zicem) productie fara nicio pregatire e ceva. Nu stiu in ce an avea el 15 ani, dar pe wiki scrie "Previously, he used Fruity Loops 3.56 to make beats, but he has since upgraded to Fruity Loops 7 XL." Prin ce an era FL la 3.56?
Cat despre acel e horn-uri, se pare ca-i un fel de semnatura a sa: "Boi-1da usually doesn't use samples in his productions; instead, he often incorporates an air horn sound effect into his productions (more commonly used in dancehall and reggae)."
Stiam eu ca am mai auzit de el: a produs Set It Off al lui Kardinal (despre care cred ca-i cea mai buna piesa de pe albumul ala al sau de doi bani).
Si ca sa mai zic ceva despre el: "In an interview with FLOW 93.5, Boi-1da revealed that he's working on Dr. Dre's highly-anticipated Detox album, to be released in 2009."
Cat despre boi 1-da asta sau cum il cheama. Tipu' poate fi considerat bun: "At the age of eight, his mother bought him a Casio keyboard. By the age of 15, without any formal musical training, he started using the Fruity Loops beat-making program. A few years later, he won three consecutive "Battle of the Beatmakers" championships." la 15 ani sa te apuci de... (sa-i zicem) productie fara nicio pregatire e ceva. Nu stiu in ce an avea el 15 ani, dar pe wiki scrie "Previously, he used Fruity Loops 3.56 to make beats, but he has since upgraded to Fruity Loops 7 XL." Prin ce an era FL la 3.56?
Cat despre acel e horn-uri, se pare ca-i un fel de semnatura a sa: "Boi-1da usually doesn't use samples in his productions; instead, he often incorporates an air horn sound effect into his productions (more commonly used in dancehall and reggae)."
Stiam eu ca am mai auzit de el: a produs Set It Off al lui Kardinal (despre care cred ca-i cea mai buna piesa de pe albumul ala al sau de doi bani).
Si ca sa mai zic ceva despre el: "In an interview with FLOW 93.5, Boi-1da revealed that he's working on Dr. Dre's highly-anticipated Detox album, to be released in 2009."
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- TheRapist
-
- Arhistrateg nebiruitul
In videoclipul asta apar cei mai buni "lyricists" ai momentului. Si nu ma refer la Drake, Kanye sau (horribile dictu!) Lil Whatever... Ci la Eminem + Slaughterhouse. Cand i-am vazut asa incolonati frumos, am si avut fantezii cu o piesa de macel cu Joell Ortiz, Royce, Crooked I si Eminem (Budden e lest.) Now imagine that!...
P.S. Pentru toti wutangistii.
..Joel, Royce si Crooked sunt mai buni decat toti din WuTang, cu exceptia (culmea) lui Method, care nu e mai bun, doar la fel de bun. Blasphemy, stiu.
P.S. Pentru toti wutangistii.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- Arhistrateg nebiruitul
http://thisis50.com/profiles/blog/show? ... t_16865622
Deci, da:
"That Slaughterhouse appearance in “Forever,” was indeed a non-verbal announcement of the contract negotiations going on behind the scenes. For the past month, both sides have been working towards bringing the group to the Shady label. And that the gathering of Em and the guys at the shoot, is the first of more collaborations to come."
Deci, da:
"That Slaughterhouse appearance in “Forever,” was indeed a non-verbal announcement of the contract negotiations going on behind the scenes. For the past month, both sides have been working towards bringing the group to the Shady label. And that the gathering of Em and the guys at the shoot, is the first of more collaborations to come."
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
ba du-teCreativeEgo wrote:
P.S. Pentru toti wutangistii...Joel, Royce si Crooked sunt mai buni decat toti din WuTang, cu exceptia (culmea) lui Method, care nu e mai bun, doar la fel de bun. Blasphemy, stiu.
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
ba m-ai ametit 

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- TheRapist
esti nebun cuaie ...si nu ma refer neaparat la ce zici, ci la cum ziciCreativeEgo wrote:In videoclipul asta apar cei mai buni "lyricists" ai momentului. Si nu ma refer la Drake, Kanye sau (horribile dictu!) Lil Whatever... Ci la Eminem + Slaughterhouse. Cand i-am vazut asa incolonati frumos, am si avut fantezii cu o piesa de macel cu Joell Ortiz, Royce, Crooked I si Eminem (Budden e lest.) Now imagine that!...
P.S. Pentru toti wutangistii...Joel, Royce si Crooked sunt mai buni decat toti din WuTang, cu exceptia (culmea) lui Method, care nu e mai bun, doar la fel de bun. Blasphemy, stiu.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Aaa...exact reactia la care ma asteptam. Pana la urma e o chestie de preferinte personale. Mie, spre exemplu, nu mi-a placut niciodata slangul neinteligibil cu spoiala cu asa-zisa filosofie orientala si prea multe filme cu arte martiale pe care il fac astia de la Wu... Call me ignorant.
Se zicea despre Eminem ca a avut mai mult talent in forma bruta cand l-a luat Dre decat a avut vreodata un alt repar. Si s-a vazut ce lyrical monster a ajuns pe Relapse. Eu cred ca Joell Ortiz are si mai mult talent. L-am auzit prima data acu' vreo 3 ani si Brick Bodega a ramas in playlistul meu inca de-atunci. Iar Royce...e Royce, plm. E uneori genial, alteriori penibil, dar cu Slaughterhouse s-a mentinut la un nivel foarte ridicat. Crooked e straight gangsta si invarte frazele de te ia cu dureri de cap. West-side king shit.
In concluzie, I stand by what I said: Eminem + Slaughterhouse = FIRE.
Si, daca nu ati vazut sesiunea cu Green Lantern, lamuriti-va:
http://bronews.com/hip-hop/slaughterhou ... freestyle/
P.S. Cum am zis ce-am zis BlackSheep?
Se zicea despre Eminem ca a avut mai mult talent in forma bruta cand l-a luat Dre decat a avut vreodata un alt repar. Si s-a vazut ce lyrical monster a ajuns pe Relapse. Eu cred ca Joell Ortiz are si mai mult talent. L-am auzit prima data acu' vreo 3 ani si Brick Bodega a ramas in playlistul meu inca de-atunci. Iar Royce...e Royce, plm. E uneori genial, alteriori penibil, dar cu Slaughterhouse s-a mentinut la un nivel foarte ridicat. Crooked e straight gangsta si invarte frazele de te ia cu dureri de cap. West-side king shit.
In concluzie, I stand by what I said: Eminem + Slaughterhouse = FIRE.
Si, daca nu ati vazut sesiunea cu Green Lantern, lamuriti-va:
http://bronews.com/hip-hop/slaughterhou ... freestyle/
P.S. Cum am zis ce-am zis BlackSheep?

Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.