C.I.A. - Craiova Independent Artists
Re: C.I.A. - Craiova Independent Artists
"radio" se vor gasi, scrie si pe afis, din pacate baietii au ramas fara "invazia", le-au dat pe toate de anul trecut...
- DogFather
- spre 5000 de posturi, e ok
asta e ceva bine.
- dagmar
- fratele meu tu esti baiat
Duminica ne vedem la concert SI AI EI

www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
- strabunicutza
- Bandit Queen
pula...nu mai vin...fmmmm de restante...
''radio'' un album foarte bune.sa sustinem trupa asta
Vreau ceva doar al meu Un pamant neatins pe care primul pas sa-l fac eu Dar nu e clar nu e definit Poate nu exista, poate nu-l merit.......
un album foarte bune? cum vine astA?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
- funk soul sensation
pa pilu, da-ti un cap in gura ca esti prost rau
- strabunicutza
- Bandit Queen
am scris un ''e'' din greseala? nu am vazut.uau e chiar o asa mare greseala dl prof.? ti-ai gasit de ce anume sa te iei si tuPilu wrote:un album foarte bune? cum vine astA?
Vreau ceva doar al meu Un pamant neatins pe care primul pas sa-l fac eu Dar nu e clar nu e definit Poate nu exista, poate nu-l merit.......
invitati de pe album vor fi doar cei din craiova ? ma gandesc ca un cedrea , grasu sau la familia ar da putina adrenalina evenimentului 

- strabunicutza
- Bandit Queen
Din pacate nu pot sa va spun decat ca nu vor fi prezenti printre invitatii surpriza doar cei din craiova ci si altii 
Ascultati albumul si va prindeti voi ce si cum

Ascultati albumul si va prindeti voi ce si cum

- strabunicutza
- Bandit Queen
postati-l unde vreti
Salutare din Craiova!
1. Radio, cel de-al doilea album al vostru. Ce ne puteti spune despre acesta, dar si perioda in care ati lucrat la el?
RADIO a devenit pe parcurs un album. Prin februarie ne gadisem ca putem face un advance pentru un nou album (gen 6 Gloante), dar ne-am contrazis destul de repede in momentul in care am constatat ca aveam peste 10 idei de piese noi si de 3 ori mai multe beat-uri cu potential. Imprimat strict, pe partea noastra a durat o luna; cu invitatii a fost mai dificil, fiecare cu timpul si problemele lui, dar a meritat asteptarea, care adunata cu partea de mix si master a insumat un total de 3 luni de munca.
2. Fata de primul album Craiova Independent Artists, Invazia – lansat oficial de Scandalos Music si Roton, acest material este independent, de ce?
Sincer, am avut posibilitatea sa lansam si acest material oficial, in aceleasi conditii ca si primul, dar “ajutorul” dat in trecut de catre Roton a fost argumentul suficient pentu a ne motiva sa incercam mai bine pe cont propriu. Credem ca suntem mai castigati asa.
3. Alex si La Familia, de data aceasta in formula completa, sunt doar cateva numele din industria muzicala cu care ati colaborat si pe acest material, ce ne puteti spune despre invitatii pe care avem ocazia sa-i regasim pe acest material?
Pai, pe langa Alex, La Familia, avem oltenii Mutu, Nostradamus, avem Cedry2k, avem Grasu XXL si Cainele aka Sol’dat. In opinia noastra, au fost oamenii potriviti pentru piesele respective. Avem, deasemenea, un bun prieten - Ciprian Filip in rolul crainicului de radio
4. Acelasi stil oltenesc, poate putin mai dur, si spun asta din cauza piesei care ataca mass media. Haideti sa vorbim de mesajul pe care il transmiteti prin intermediul pieselor regasite pe albumul Radio.
Mesajele pieselor noastre sunt ca intodeauna foarte diverse. Subiectele ne aleg pe noi, mai degraba, iar noi ne punem amprenta personala prin modul de abordare. RADIO insumeaza toate aceste lucruri, iar ideea principala a fost: daca pe radiourile noastre autohtone nu se mai face loc pentru astfel de muzica, ne facem singuri radioul nostru. Continuam una din ideile pentru care am militat din totdeauna, regasita si in numele trupei, anume idependenta absoluta. Ascultati-l fara sa dati skip la piese si o sa intelegeti.
5. De ce “SIAIEI” pentru videoclip si cum ati ajuns sa colaborati cu Ador media?
Ador Media pentru profesionalism, talent si pret. De departe cel mai bun raport calitate/pret din tara noastra.
La momentul in care trebuia sa ne hotaram pentru single, aveam in jur de 5 piese gata, iar cea in cauza era doar proiect, fara niciun vers scris. Am prezentat regizorului celelalte idei, a zis ok, iar cand i-am pus sa asculte beat-ul de la “Siaiei” nu am mai scapat de el. Evident, ne placea si noua foarte mult, insa am fost oarecum sceptici la cum va fi primita, pentru ca si pentru noi era altceva. Demult vroiam sa facem un clip la Craiova cu tot ceea ce inseamna pentru noi, iar piesa asta, pe care o consideram un fel de imn al trupei, ne-a dat cel mai bun prilej.
6. Care este planul de promovare pentru "Radio"?
Cea mai buna promovare a fost si va fi mereu muzica in sine. Daca muzica e buna se va promova singura, iar noi, ca si pana acum, cel mai bine putem sa facem asta de pe scena, din spatele microfoanelor.
7. Concertul de duminica, 13 septembrie, este si lansarea ultimului album. Aveti ocazia sa invitati fanii sa sarbatoreasca alaturi de voi. Ultimele cuvinte va apartin.
Ne asteptam ca la Suburbia sa avem parte de acelasi public dezlantuit ca si pana acum. Sa fie cu noroc pe 13!

- strabunicutza
- Bandit Queen
- dagmar
- fratele meu tu esti baiat

www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro
www.cia.myforum.ro