Albumul are 14 trackuri, producrie: Instru, Bibbi (Voicecutz), colaborari: CD, Cane Corso,R ecrutu, DJ Sauce si DJ Undoo.
Tracklist:
01. Intro
02. Din trecut (cu Cane Corso si DJ Undoo)
03. Neschimbati (cu CD)
04. Diferiti
05. De ce?
06. Revolta
07. Pentru
08. Elemente
09. Cuvinte alese
10. Pot spune (cu DJ Sauce)
11. Momente
12. Puterea mintii
13. Skit (cu Recrutu)
14. Outro
Deci albumu e foarte smecher , chiar imi place. De la versuri pana la negativ si la tot. Bravo gheoo.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Deci ......sunt mandru de ce album a scos omu meu Gheoo......plus de asta ascult cu si mai multa inima cand stiu ca am albumu in original..... ) ........
Pe 16 OCTOMBRIE, in CLUB CRIS (Toplita) vin CEDRY2K, DRAGONU`, FAIBO X si SEETHAMIND sa dea cu hip-hop-ul de pamant !!! In deschidere: STRI-K-TZII, LIL` HAW-HAW, GHEOO, NANU`, FENTAM TERRA, DJ SAUCE !!! Vei mai putea vedea tot atunci: - premiera clipului NANU` feat. ARSSURA - TRUP FARA SUFLET (proiectat) - emisiunea HIP-HOP LIVE din Brasov televizeaza concertul - sarbatorim 4 ani de evenimente hip-hop in Toplita - artificii la finalul concertului. Toate astea la doar 10 RON !!!