Iti dai seama ca Bucurestiul nar mai fi "Micul Paris" ar fi "Micul Amsterdam" .....) Si nu numai "reparii" fumeaza iarba...mai toata lumea fumeaza da muzica rap a promovat cel mai bine iarba si pana la urma Dumnezeu a facut-o pentru noi...hai sa ne bucuram de ea da sa nu exageram...
Nu vad nici o problema in asta: a "milita" pentru informarea copiiilor/celor mai slabi (deci mai influentabili/vulnerabili) si a consuma in viata ta personala ce vrea inima/mintea ta. Tu le spui altora sa se informeze foarte bine in ceea ce fac, vor sau vor face cu viata lor si ce "baga" in ea. Fiecare este in masura sa aleaga pentru el, si daca nu este , atunci sa aleaga cine-i mai in masura, pentru el. In rest, n-are de ce sa-i sara nimeni in cap nici respectivului, responsabil cu campania,si nici altora. Cine se crede Media? Tatal, mama mea si a ta? Sa fim mai realisti.
Mai degraba as indrepta degetul (unul din ele, 'al mai lung...) catre toti "impresarii" ce deschid campanii, pe banii altora (adica ai mei si ai tai), in scopuri de imprastiere a celebritatii proprii (vezi campania antifumat, stiti si voi), decat a-i ajuta pe niste pusti neinspirati, la un loc nepotrivit.
"Uneori castigi, alteori pierzi.
Dar ramai in viata si traiesti ca sa lupti pentru alta zi."
Bravo rappy. Da poza de cand e ? Ca parca curtis era mort.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
doamne ce au infllorit aia ,au preluat ce au vrut,sunt chestii adevarate acolo,dar cu siguranta nu sunt pe urmele lui eminem.... nu vreau sa am cariera de emcee...in fine,ziar adica