BRG - Free Download!!!

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

BRG - Free Download!!!

Post by BRUGNER_okocha »

BRG pregateste materialul intitulat "Autopsie". Avem, incepand de azi, 2 piese la dload. Iata aici detaliile.
Peekaboo
spre 5000 de posturi, e ok

Re: BRG - Free Download!!!

Post by Peekaboo »

Multumim Brugner! :D

La cat mai multe!
Un fel de fluviu hip-hop :)) aka Bro News-> http://bronews.com/

Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Multumesc foarte mult tuturor celor care promoveaza materialele noastre. Este important pt noi ca muzica sa ajunga la oameni. Much respect.
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Foarte bun instrumentalul de la cea cu Junky. Eu unul sunt fan absolut al ritmurilor sincopate. Practic, exagerand un pic, nu exista funky-beat (aka hip-hop) fara sincopare, din punctul meu de vedere.

La cea de-a doua melodie, desi am tot respectul pentru K-gula, stilul lui postRACLA nu mi-a placut niciodata, adormindu-ma de fiecare data, in pofida faptului ca lucrurile spuse de el sunt extrem de actuale si la obiect. Si pe aceasta melodie este si mai evident contrastul dintre stilul "sculator din morti" al lui Brugner si monotonia sonora a bucatii lui K-gula. Inteleg ideea de "tata si fiu", dar uneori nepotismul ar trebui sacrificat pe altarul artei.
Sunt constient ca multa lume ii apreciaza lui K-gula stilul asta vocal lesinat (eu fiind in minoritate clara) si motivul pentru care o face reprezinta una dintre marile mele mirari. Caci obiectiv nu prea are motiv. Singura explicatie ar fi ca in concerte prestatia lui e alta. Vocea se aude mai puternic si miscarea scenica mai amplifica trairile MC-ului, comparativ cu ascultarea in winamp.
Hipocrisy is the greatest luxury!
NskY
#

Post by NskY »

brugner, te intreb si eu... chiar doresti sa ai topicul asta la promovare/download? daca da, de ce?

http://www.hadesrecords.com/newforum/vi ... f=7&t=8790

uite aici la hh romanesc... ca deja exista un topic despre albumu brg ce o sa iasa... si la fel e si cu grupul de rezistenta
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Theodore, eu nu am nimic impotriva sa il mut acolo, pe linkul tau. Insa m-am gandit ca asta facem noi: promovare / download.
NskY
#

Post by NskY »

pai la promovare download sunt cei mai putin cunoscuti... care isi pun piesele la download ca sa se faca auziti... voi aveti locul vostru la hh romanesc. in ideea asta ziceam.
Post Reply