Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)

Post by Blacksun »

990.000 lei vechi !? Tu vb serios !? Ai probleme daca e adevarat , eu nu dau nici macar 10.000 ( eu vb in lei vechi ) pe albumu vostru.

Nu stiu care e cea mai penibila faza , faza cu albumu lu shobby sau cu albumu vostru ............ :roll:

Totusi nu cred ca e adevarat , cred ca glumesti si ca e vb de 99.000 lei vechi ...
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

e la caterinca, oricum nu avea comenzi... :lol: sau poate i s-a terminat stocul si are chef de glumite. 8)
Rappa_G.R.
tanar

Post by Rappa_G.R. »

Blacksun wrote:990.000 lei vechi !? Tu vb serios !? Ai probleme daca e adevarat , eu nu dau nici macar 10.000 ( eu vb in lei vechi ) pe albumu vostru.

Nu stiu care e cea mai penibila faza , faza cu albumu lu shobby sau cu albumu vostru ............ :roll:

Totusi nu cred ca e adevarat , cred ca glumesti si ca e vb de 99.000 lei vechi ...
Nu-l cumpara, da-te-n pula lu' Hristos.
epho
gisulapu

Post by epho »

in locul tau il lasam pe leasa sa vorbeasca. mereu trebuie sa strici tu totul. iti garantez ca leasa avea puterea de convingere pt ca omul acela sa cumpere albumul, tu in schimb, esti la peluza vad..
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

:lol: :lol: :lol: tareeeeee asta...ahahhaahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Rappa_G.R.
tanar

Post by Rappa_G.R. »

efortea wrote:in locul tau il lasam pe leasa sa vorbeasca. mereu trebuie sa strici tu totul. iti garantez ca leasa avea puterea de convingere pt ca omul acela sa cumpere albumul, tu in schimb, esti la peluza vad..
Esti invidios ca altii au loc in pula lu' Hristos si tu nu, scobi-te-ai intre dinti cu ata pulii. Ma doare-n treaba aia rusinoasa de ce crezi tu, sunt efectul mucilor in fasolea gatita de fiinta ta materna. N-ai inteles nimic, si ma bucur...sincer :D
Leasa

Post by Leasa »

Albumul meu "Servicii de consultanta" costa in continuare 99 lei deoarece acesta este pretul real. Va asigur pe toti ca facem eforturi foarte mari pentru ca albumul "Contradictoriu" sa coste mai putin. Retineti: FOARTE MARI. Muncim zi si noapte pentru asta. Muncim zi si noapte pentru ca albumul "Contradictoriu" sa coste mai putin pentru ca toata lumea sa si-l permita. Pana atunci TOTAL GRATUIT va oferim piesa asta: Rappa si Leasa feat Zhao - Inc-o zi in plus - puteti downloada piesa de pe http://www.leasa.ro/blog.htm

PS: Am luat decizia de a nu mai raspunde la rautati. Decizia este definitiva. Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv.
Leasa

Post by Leasa »

SanzEeK wrote:Doar 99 lei ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dap. Doar 99 lei. Pretul include taxele pe care le percep cei de la Fan Courier. Facem eforturi foarte mari pentru ca albumul "Contradictoriu" sa coste mai putin. Este foarte greu in zilele de astazi sa stabilim un pret mai mic dar facem tot posibilul. Muncim zi si noapte pentru asta.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

"Servicii de consultanta - remixurile", cand o sa apara?
Image
epho
gisulapu

Post by epho »

Rappa_G.R. wrote:
efortea wrote:in locul tau il lasam pe leasa sa vorbeasca. mereu trebuie sa strici tu totul. iti garantez ca leasa avea puterea de convingere pt ca omul acela sa cumpere albumul, tu in schimb, esti la peluza vad..
Esti invidios ca altii au loc in p*** lu' Hristos si tu nu, scobi-te-ai intre dinti cu ata pulii. Ma doare-n treaba aia rusinoasa de ce crezi tu, sunt efectul mucilor in fasolea gatita de fiinta ta materna. N-ai inteles nimic, si ma bucur...sincer :D
bine man. injura ca pe stadion! esti intradevar tare
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

Leasa wrote:
kellu_joker wrote:mars ma d'aici cu pretu' asta.. :lol: :lol:
Si eu tot in septembrie sunt nascut... pe 10 mai exact..

ce coincidenta :D
Red Scorpion
fratele meu tu esti baiat

Post by Red Scorpion »

nu imi place ultima piesa...
sunt un om simplu
Leasa

Post by Leasa »

Al Gharaa wrote:"Servicii de consultanta - remixurile", cand o sa apara?
Cand o sa primesc o propunere de nerefuzat din partea cuiva care vrea sa-i dau accapelele pentru a le remixa insotite de cedarea exclusiva a drepturilor pentru distribuirea materialului.
Post Reply