Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Adverss
HotDeBrichete

Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)

Post by Adverss »

Draguta piesa "inc`o zi in plus" . Pace
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

un album Rappa cu Leasa face cat toata discografia Nas...
kellu_joker
spre 5000 de posturi, e ok

Post by kellu_joker »

clar, iti dai seama... :bow:
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
NskY
#

Post by NskY »

serios.. cand apare albumul? un tracklist? ceva?
Leasa

Post by Leasa »

B0ka wrote:un album Rappa cu Leasa face cat toata discografia Nas...
Desi nu-mi place, imi calc pe orgoliu si ma simt nevoit sa-ti dau dreptate!
Theodore Hansson wrote:serios.. cand apare albumul? un tracklist? ceva?
La sfarsitul lui noiembrie. Momentan suntem in faza de masterizare si stam pe capul lui Benzen sa termine toate piesele. Track-listul il vom anunta in curand. Tot ce pot sa spun acum este ca am luat decizia de a merge cu mijloacele de transport in comun ca sa economisim bani, iar albumul "Contradictoriu" sa coste mai putin decat "Servicii de consultanta". Decizia este definitiva.

Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

sa donezi incasarile lu copos sa aduca arbitrii straini =))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Leasa

Post by Leasa »

Mi-as dori foarte mult sa pot face asta. Mai ales avand in vedere ultimile intamplari legate de arbitrajul romanesc. Mi-as dori foarte mult sa-l ajut pe Copos sa aduca arbitrii straini. Dar momentan atentia mea este concentrata asupra albumului "Contradictoriu" care vreau sa coste mai putin decat "Servicii de consultanta" si sa fie accesibil tuturor. Muncim si eu si Rappa, zi si noapte pentru asta. Punem deoparte orice banut. Chiar si vanzatoarele de la buticurile de la care ne cumparam tigari sunt surprinse ca nu mai lasam nici macar 0.1 lei din rest. Ii luam si-i punem la pusculita pentru ca albumul sa coste mai putin si toata lumea sa si-l permita.
cristi_yori
rapperu vostru preferat

Post by cristi_yori »

eu deja m-am plictisit de PR-ul timid si concentrat pe o singura idee si nu pe o ramificatie de idei. Mai schimba si tu fraza "Muncim si eu si Rappa, zi si noapte pentru asta." Nu e un catch phrase e doar boring phrase. Risti sa ajungi ca Alexandra si revolutia ei pe facebook care a fost demontata in 90 de minute la Sinteza Zilei.

Altfel, astept si eu albumul.
Loveste cu umbra sabiei tale
Leasa

Post by Leasa »

Nu avem timp sa facem ramificatii de idei deoarece zi si noapte muncim pentru ca albumul sa fie scos la un pret mai mic decat costa in acest moment "Servicii de consultanta". Facem eforturi foarte mari pentru asta. Astazi chiar am renuntat sa-mi mai cumpar tigari si am pus banii la pusculita pentru ca albumul "Contradictoriu" sa coste mai putin.
dan
Pop

Post by dan »

Maine, incepand de la ora 17:00 in cadrul emisiunii "Suporter De Serviciu" de la SPT FM, invitati : Leasa si Rappa. Emisiunea se poate asculta aici: http://www.sptfm.ro/ (MASS)
Leasa

Post by Leasa »

Emisiunea se poate asculta si pe radio-radio pe 105.8 FM, nu numai online. Tin sa precizez ca maine ca sa ajung la Sport Total FM voi lua masina 102 si voi face blatul, iar daca ma vor prinde controlorii le voi spune ca nu mi-am luat bilet pentru a pune banii la pusculita pentru ca albumul "Contradictoriu" sa coste mai putin si sa si-l permita toata lumea!!!
Va urez mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
Blacksun

Post by Blacksun »

Of cred ca se sinucid rapidisti vai cine ii reprezinta la radio , o sa avem farse cu clisma fermecatorul ? :lol:

Si Dinamo are o emisiune la radio "O voce din PCH" in fiecare marti intre orele 20:00 si 21:00. Si emsiunea e realizata de cei din peluze nu de niste "artisti" care profita de numele rapid.

Daca rappy si leasa nu se asociau cu rapid , nimeni nu auzeau de ei. Ajutati rapidul !? Bullshit , reprezentati rapidul !? Bullshit ,
Profitati de rapid !? CLARRRRRR
D-asta nu pot sa va sufar nu ca nu prea sunteti MC.
Golf
forumist frustrat

Post by Golf »

Blacksun wrote:Daca rappysi leasa nu se asociau cu rapid , nimeni nu auzeau de ei.
poate rappa..
Losing your mind is a lot more fun when you don't bother looking for it.
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

eu cel putin am auzit de leasa inainte sa stiu ca e cel putin rapidist...de rappa am auzit cand si-a scos albumu, l-am ascultat, mi-a placut si mi-am dat seama din piesa "alb visiniu" ca e rapidist, ma rog, nu sunt microbist, nu m-a interesat piesa.
cert e ca oamenii fac rep si daca il fac si pentru rapid, nu vad unde e problema...crezi ca se imbogatesc de pe urma fanilor rapidului?esti prost?

In fine, sunteti prea multi aici care comentati aiurea, parerea mea.
epho
gisulapu

Post by epho »

cum sa faca ma rep daca ei canta despre fotbal?despre o echipa de fotbal...ala nu e rep...daca il faci pentru o categorie foarte foarte restransa de oameni.nu tu mesaj nu tu nimic...labareala despre o echipa de fotbal...nu are legatura cu hiphopu!daca era asa de rep sa faci album pt echipa ta preferata nu crezi ca faceau altii inaintea lor pana acum?chiar crezi ca revolutioneaza ei industria asa?pfff..cacarie de mandarie
Post Reply