BUG Mafia
Re: BUG Mafia
hai ca te contrazic: mai duten pula mea de zghertzoi oparit
- unu'
- spre 5000 de posturi, e ok
Maafiiiiaaaaa
Am fost peste tot (in anii ce-au trecut)
Am facut ce-am vrut (in anii ce-au trecut)
Am ramas la fel (in anii ce-au trecut)
Mafia ca la inceput pentru cine n-a stiut

Am fost peste tot (in anii ce-au trecut)
Am facut ce-am vrut (in anii ce-au trecut)
Am ramas la fel (in anii ce-au trecut)
Mafia ca la inceput pentru cine n-a stiut
Siempre Fidelis
in anii ce au trecut e din 2003Ken wrote:Bug mafia , inainte
si dupa
vorba lu Durst, imagine accepting the truth
acuma serios, tre sa fii chiar ignorant rau de tot ca sa nu iti dai seama ca tema aia manelistica repetata pe strofa e incercarea lu tataee de a capitaliza pe succesul temei asemanatoare din undeva-n balkani.
hai, contrazi-ma![]()
Bine ca autotune-ul e subtil macar

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
eu nu stiu nici autotune unde e...dar n-am nici urechi asa fine...refrenu e poate in top 3 refrene romania...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- CleeQue
- adevarat sa mor de nu
FAIL mortii mati de puslamaKen wrote: acuma serios, tre sa fii chiar ignorant rau de tot ca sa nu iti dai seama ca tema aia manelistica repetata pe strofa e incercarea lu tataee de a capitaliza pe succesul temei asemanatoare din undeva-n balkani.
hai, contrazi-ma![]()
Bine ca autotune-ul e subtil macar

care sunt din bucuresti si mai vor sa cumpere cd-ul mafia aparut cu gsp-ul, il mai gasesc la chioscul de ziare de la universitate de langa libraria eminescu, si in crangasi la chioscul de la iesirea din metrou... si e foarte posibil sa mai fie in multe alte parti.. ala cu parazitii il vad mai peste tot..
- Kaen Shine
- Shiftee
1. raggae - ce-i aia?
2. adapter - get laid, poate ajuta
3. tweety cu ochelari - scrie-ti in jurnal. m-am intors pe forum, s-a intamplat ceva in viata ta!
4. cleeque - si io te iubesc
ma, e trist ca ii slaviti atata incat sa nu vedeti adevarul evident sub nasul vostru.
partea manelistica, repet, e tema de pe strofa, care daca nu va suna a undeva in balcani.. ce sa zic, nu va suna
orice persoana cu cat de cat ureche muzicala, darmite producator muzical, isi da seama ca e autotune lejer exagerat fata de cat foloseste o trupa care nu face caz de efect. N-ar fi mare tragedie la alte trupe, da' la asta suna complet din alt film.
dealtfel puteti sa-l intrebati pe tataee pe twitter ca sa se lamureasca problema
mie mafia nu mi-au placut niciodata in mod special, dar i-am respectat intotdeauna ca s-au tinut de facut ce le place fara prea mari compromisuri, ramanand totusi in mainstream. Sper ca asta ramane un remix si atat.
suzy - eu credeam ca asa suna originalul http://www.trilulilu.ro/Azazel90/79f5c5d1deab6b nu e nici urma de tema aia...
2. adapter - get laid, poate ajuta
3. tweety cu ochelari - scrie-ti in jurnal. m-am intors pe forum, s-a intamplat ceva in viata ta!

4. cleeque - si io te iubesc
ma, e trist ca ii slaviti atata incat sa nu vedeti adevarul evident sub nasul vostru.
partea manelistica, repet, e tema de pe strofa, care daca nu va suna a undeva in balcani.. ce sa zic, nu va suna

orice persoana cu cat de cat ureche muzicala, darmite producator muzical, isi da seama ca e autotune lejer exagerat fata de cat foloseste o trupa care nu face caz de efect. N-ar fi mare tragedie la alte trupe, da' la asta suna complet din alt film.
dealtfel puteti sa-l intrebati pe tataee pe twitter ca sa se lamureasca problema
mie mafia nu mi-au placut niciodata in mod special, dar i-am respectat intotdeauna ca s-au tinut de facut ce le place fara prea mari compromisuri, ramanand totusi in mainstream. Sper ca asta ramane un remix si atat.
suzy - eu credeam ca asa suna originalul http://www.trilulilu.ro/Azazel90/79f5c5d1deab6b nu e nici urma de tema aia...
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
ce vrei ma sa revolutioneze acu sau faca un feat cu deceneu ca sa-ti placa?nu are cum sa-ti placa piesa aia,e un fel de "asta e pentru" ,fanii/fostiiKen wrote:
mie mafia nu mi-au placut niciodata in mod special
si daca nici asta nu e clip hai ca melodie nu poate sa prinda la toti,dar mai rar vezi prin romania clipuri filmate la concerte asa de bune
Last edited by iemsy on Fri Oct 23, 2009 1:39 pm, edited 1 time in total.
http://soundcloud.com/arinix
- Kaen Shine
- Shiftee
ia zi-mi, deliric, ca am o disputa cu cineva - ce crezi, e autotune pe refren sau nu?
Deliric Ctc
cred ca e
ca nu il vad prea cantaret pe tataie
nu, nu ma dau rotund ca-l stiu pe deliric, ca nu-l stiu
l-am intrebat pe facebook.
Deliric Ctc
cred ca e
ca nu il vad prea cantaret pe tataie
nu, nu ma dau rotund ca-l stiu pe deliric, ca nu-l stiu

pare sa fie autotune, dar nu deranjeaza.
- kellu_joker
parca asa e...in fine, nu-mi place remixul

I've commited murder and I think I've got away !!!

Coaie te-ai trezit azi dimineata cu D.O.A? Si daca e ce?
Zâmbetul pervers de pe faţa mea şterge zâmbetul tâmpit de pe faţa ta... 

- Kaen Shine
- Shiftee
pai sper sa nu fie noua directie, ca banuiesc ca orice raper isi doreste p-ascuns sau nu sa aiba un megahit cum a avut puya. adica, nimeni nu se astepta de la guru sa scoata ce a scos.. I'm just sayin'. Din nou, n-am intrat pe threadu asta sa fac hatereala, am observat doar asemanarea (izbitoare zic io) dintre clapa aia de pe fundalul strofei piesei mafia cu refrenul undeva-n balkani, chestie pe care vad ca nimeni n-o recunoaste - fie
si mai zic o data... uzzi ar trebui sa scoata un album solo. howgh

Daca uzzi scoate album solo, io ma pun in cur si incep sa plang
))))

Zâmbetul pervers de pe faţa mea şterge zâmbetul tâmpit de pe faţa ta... 

- HiroHito
e beton remixu,si clipul imi place asa afara de faza cu uzzi cand se pisa pe public.