nu imi pare rau k am dat banii pe intrare....a ieshit frumos cu toate ca am fost 30 cu tot cu barmanii ....cat despre kst shi usm...bravo mah a ieshit bine ...un "+" pt undermen shi aforic care mi`au placut mai mult ...
P.S. poate data viitoare potzi sa itzi cantzi shi u strofa ...No`Mo shtie
au fost mai mult de 30 (au fost chiar 60 de platitori) nu asta e relevant stiam ca nu va veni multa lume, deh, sarbatori, studentii acasa, frig afara ... chiar daca erau 5 insi tot cantam...a fost si nebunia noastra...unora le place sa cante
ma bucur ca unora le place sa asculte ce cantam noi
Sarbatori fericite tuturor
ps: as vrea sa ii multumesc si pe aceasta cale lui Ovidiu care a venit de fiecare data cand l-am chemat si a fost alaturi de noi acolo ... 10x dawg
Last edited by Bazooka Joe on Fri Dec 23, 2005 1:59 pm, edited 1 time in total.
Am ajuns si io pe la 22:45 )))) Se auzea de afara una din piesele mele preferate de la USM ("Ea") si io eram la intrare, muncindu-ma sa deschid usa care se blocase =)) Pacat ca n-a fost mai multa lume, dar chiar a fost tare atmosfera aia... restransa gen. Cel mai mult mi-a placut ca au cantat "De ce?"...
De asemenea, tare rau session-u` lu` Aforic . Si Waspy mi-a placut cum a dat, chill asa.
mda...cu toate ca in romania,parerea mea,dj-ii sunt mai putini decat mc-ii ,dar mult mai valorosi,nimeni nu observa asta...nu uitati ca din cauza dj-ilor care puneau muzica pe la partyuri pe la finele anilor 70 peste care se mai gasea cate un mc sa dea ce-i trecea lui prin cap atunci ,avem hiphop....nu din cauza mc-ilor care dadeau fara negativ....a nu se intelege gresit...nu am nimic, doamne fereste ,cu mc-ii....am ceva cu lumea care nu gusta dj-ul ala din spate care da cu mana pe rotile invartitoare si face sa se auda muzica dupa care dau toti din cap...de la dj vine muzica nu din boxe....
one good thing about music,when it hits you feel no pain
Sarbatori trasnite tuturor, eu m-am simtit foarte bine din nou , alaturi de voi. Ma bucura sa vad ca evenimentele iau amploare si ma refer aici la deschiderea cu digeii si la final...chestiile spontane , gemseshanurile alimenteaza spiritul
Numai bine tuturor va ureaza cel mai raper dintre roackeri:D