BUG Mafia
- Kaen Shine
- Shiftee
Re: BUG Mafia
DMX are nevoie de topic separat, on the real.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Baietii Buni e un album al dracu de bun!
- psychedeliic
- mr. blonde
..dupa blocuri e cel mai greu si pizda 

-
- spre 5000 de posturi, e ok
subscriu aici! am fost suprins cand am auzit pe foarte multi ca e un album naspa, primul album din seria de albume naspa mafia, dar mie mi se pare ultimul album din seria de albume tari mafia, cu un sound mai modern, lirica foarte buna, albumul de tranzitie. foarte bun albumDFB wrote:Baietii Buni e un album al dracu de bun!
Baietii Buni e aproape flawless...
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cum adica primul album dintr-o serie de albume naspa mafia?paranoic wrote:subscriu aici! am fost suprins cand am auzit pe foarte multi ca e un album naspa, primul album din seria de albume naspa mafia, dar mie mi se pare ultimul album din seria de albume tari mafia, cu un sound mai modern, lirica foarte buna, albumul de tranzitie. foarte bun albumDFB wrote:Baietii Buni e un album al dracu de bun!

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
au scos strazile cu peisa strazile + 3 remixuri,instrumentale bla,si pe album mai era si aia Hai cu mine.si inca cateva remixuriSuzy wrote:cum adica primul album dintr-o serie de albume naspa mafia?paranoic wrote:subscriu aici! am fost suprins cand am auzit pe foarte multi ca e un album naspa, primul album din seria de albume naspa mafia, dar mie mi se pare ultimul album din seria de albume tari mafia, cu un sound mai modern, lirica foarte buna, albumul de tranzitie. foarte bun albumDFB wrote:Baietii Buni e un album al dracu de bun!n-au mai scos nimic dupa. alea de best of nu se pun.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si astea sunt albume? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
De cartier in plm!! La ce productie si lirica astea are pt perioada aia cand a iesit, e cel mai bun, cel mai complet album rep.
adevarat graiesti mataleawaky wrote:De cartier in plm!! La ce productie si lirica astea are pt perioada aia cand a iesit, e cel mai bun, cel mai complet album rep.
This nothing’s more than matter.
pai eu ce am zis,ma rog tonalitatea tot asa,ca nu e album o piesa +10 remixuri...da poate el asa s-a referitSuzy wrote:si astea sunt albume?
De Cartier e overratedawaky wrote:De cartier in plm!! La ce productie si lirica astea are pt perioada aia cand a iesit, e cel mai bun, cel mai complet album rep.

pt cine a pierdut faza cu uzzi de dupa concert-> http://videonews.ro/action/viewvideo/27 ... n-concert/
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
- Banksy
-
nu-s albume... dar sunt proiecte mari care trebuie luate in seama cand se face o comparatie ca aia de'am facut-o eu. plmSuzy wrote:si astea sunt albume?
- iustinescu
"dupa blocuri" e albumul cu cel mai greu sound din industria hh-ului romanesc!