Avand in vedere ca si eu m-am ocupat de promovare:
Promovarea trupei s-a facut cat s-a putut de mult, in special in mediul hip hop cum era si normal.Pana la urma toata lumea a avut acces la videoclip, la album, la concertul din Bucuresti si la celelalte concerte si , bineinteles , la materialele promotionale CIA.
Cei care vorbesc de promovarea trupei isi doresc ca aceasta (trupa CIA) sa fie cunoscuta si in afara mediului hh, asa cum sunt trupele mai vechi gen Mafia, Parazitii, La Familia. Asta nu se poate acum si nu este vorba numai de trupa CIA. Incercati sa fiti mai realisti.
Momentan nu ne aflam intr-o perioada in care sa se mai promoveze hh-ul la noi (nici cel de afara, nici cel romanesc). Iar fara sustinere financiara nu se pot face foarte multe pentru ca pana la urma nu sunt prea multi cei care pot sa traiasca din hh.

In ceea ce priveste comparatiile care se fac intre Invazia si Radio, eu nu as fi de acord. Fiecare album a fost la fel de bun pentru ca ele nu sunt asemanatoare. Radio este altceva decat Invazia, ele nu trebuie comparate . Daca nu ati reusit sa va dati seama de asta, atunci ....