2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
enjoy !
http://www.dump.ro/audio/limun-feat-adn ... sC9yEUznrP
limun feat adn - periplu continuu (prod.vitreg) , piesa ce promoveaza urmatorul material Dj Limun - Booom (coming soon) !
thanks !

limun feat adn - periplu continuu (prod.vitreg) , piesa ce promoveaza urmatorul material Dj Limun - Booom (coming soon) !
thanks !

tarea rau piesa. am si eu o intrebarea e o bucata a lui ADN - marea evadare, ce e cu ea? a aparut sau o sa apara pe undeva? si se termina cam brusc, nu stiu daca e toata. ma rupe rau piesa aia. stie cineva mai multe?
smechera melodia
asteptam materialul.
asteptam materialul.
Piesa e de pe Dj Tweety - Carusel Mixtape si din cate stiu eu va aparea pe un album [ dar nu stiu care ] pt ca acolo nu e completaamas wrote:tarea rau piesa. am si eu o intrebarea e o bucata a lui ADN - marea evadare, ce e cu ea? a aparut sau o sa apara pe undeva? si se termina cam brusc, nu stiu daca e toata. ma rupe rau piesa aia. stie cineva mai multe?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Piesa asta a mai aparut pe undeva? O aveam in calculator de ceva timp si nu stiu de undetmscratch wrote:enjoy !
thanks !
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Băieţii din Arad, astăzi între orele 16 şi 20, mergeti la KF pe Episcopiei sa va ridicaţi 2012-le.
l`ai luat azi la 2 ? Cum e?
ai un pm
ai un pm
deci nu exagerez, poate sunt euforic dar 19 din 19 rup rup rup . dupa mine e cel mai bun material scos pana acum ... s-ar putea sa ma razgandesc, sunt euFORIC
enjoy life.
Ce material coaie !! Foarte tare si foarte greu exact pe placul meu , inca nu-mi dau seama ce piesa imi place mai mult
Felicitari 2012 , felicitari facem records

Felicitari 2012 , felicitari facem records

Foarte tare albumu
magnific