EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

ShannonTHB
dimineata verific forumu

Re: EVENIMENTE hip-hop

Post by ShannonTHB »

Image
www.myspace.com/shannonbeatbox
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

In sfarsit vine si la noi... :)
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

Miercuri 11.11.2009 ora 20:00 - at Pure Club ,Timisoara , organizat de Hit 'n' Run : HIP - HOP HOURS . Hosted by : Dj MACK ( R.A.S.A. ) & Necenzurat . MC Battle : Freestyle & Of the Dome - Sponsorizat de Cube ( castigatorul la battle primeste o perche de adidasi si o pereche de pantaloni la alegere ). Intrarea se face prin Flyer pana la ora 22:00 . Pretul intrarii este de 10 lei ( cine are Flyer 50% reducere ). Flyerele vor fi impartite in fata clubului in toate liceele si in zona Unirii. Din partea casei 500 shoturi nerecomandate pt soferi . Inscrierile pentru MC Battle se fac la ID-u : hiphophours_hitnrun sau la tel . 0728357946 \ 0768601919
dan
Pop

Post by dan »

Image

Rebel Music si-a anuntat prezenta la Taraba de Hip-Hop Editia 1
dan
Pop

Post by dan »

Image
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

Image
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

Image
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

Image
dan
Pop

Post by dan »

Image
dan
Pop

Post by dan »

Image
dan
Pop

Post by dan »

Image
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

:lol:
Image

treaba cu raku si Gojira suna bine .. da Tete-A-Tete .. e o treaba cam inghesuita ...
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

flyerul este prea lunga pt forum, asa ca il puteti vedea aici: http://www.hiphopkulture.ro/hhk-crew/po ... 1p1320.jpg

Iubitori timişoreni de hip-hop, pregătiţi-vă! Clubul Pure va găzdui un MC Battle ca la carte, la care pot participa toţi cei care au impresia că se descurcă în rime.

Evenimentul, organizat de Hit’n’Run şi sponsorizat de magazinul Cube din Timişoara, va avea loc pe 11 noiembrie. Doritorii se pot înscrie până luni, 9 noiembrie, la numărul de telefon 0728357946, pe id-ul de Messenger hiphophours_hitnrun sau pe forumul Hit’n’Run, la adresa http://www.hitnrun.ro/forum. Câştigătorul „bătăliei” se va alege cu o pereche de pantaloni şi una de pantofi la alegere, din partea magazinului Cube.

De asemenea, pe lângă MC Battle, în cadrul evenimentului va avea loc şi o demonstraţie de breakdance, iar atmosfera va fi întreţinută de Necenzurat şi DJ Mack (RASA). Intrarea la party va costa 10 lei, iar organizatorii mai pun la bătaie şi 500 de shot-uri din partea casei. Mai mult, dacă vă prezentaţi cu flyerul care anunţă evenimentul, care va fi împărţit zilele viitoare prin oraş, veţi avea 50% reducere la biletul de intrare. „Hip-hop hours” va avea loc miercuri, 11 noiembrie, în clubul Pure, de la ora 20.
Peekaboo
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Peekaboo »

Image
Un fel de fluviu hip-hop :)) aka Bro News-> http://bronews.com/

Magazin de Muzica Hip-Hop-> http://rapmusicstore.bronews.com/
Post Reply