Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)
Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)
Pe data de 14 noiembrie se va lansa primul imn hip-hop al unui post de radio national. Este cea mai mare realizare a hip-hop-ului romanesc, fie ca vreti, fie ca nu. Dupa ce in trecut se blamau posturile de radio ca nu promoveaza hip-hopul, iata ca acum, datorita noua, Leasa si Rappa, cel mai frumos post de radio din acest oras va avea un imn hip-hop. A contat foarte mult in alegerea lor si faptul ca fondatorul postului de radio despre care vorbesc, a fost un admirator al hip-hop-ului, considerand-o singura muzica prin care te poti exprima in totalitate liber.
Bucurati-va cu totii alaturi de noi de cel mai important pas din ultima vreme pentru hip-hop-ul romanesc!!!
Bucurati-va cu totii alaturi de noi de cel mai important pas din ultima vreme pentru hip-hop-ul romanesc!!!
Leasa wrote: Este cea mai mare realizare a hip-hop-ului romanesc, fie ca vreti, fie ca nu

"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
- Banksy
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
da, da...extrem de amuzant Leasa asta
...si mai e si modest
...auzi la el: "cea mai mare realizare a hip-hop-ului romanesc.." Leasa si Rappa, inovatorii hip-hop-ului romanesc. 

I've commited murder and I think I've got away !!!

Dar despre ce radio vb leasa !? Nu de alta dar eu inca astept alea 3 clipuri pe mtv

radio şanţ.
Va multumesc ca v-ati luat din pretiosul timp pe care-l aveti la dispozitie pentru a posta aici si pentru a va bucura alaturi de noi de cel mai important eveniment din istoria hip-hop-ului romanesc. Hip-hop-ul romanesc, ma repet, in cazul in care nu ati retinut, a dat, prin noi - Leasa si Rappa - un imn unui post de radio national. Va inteleg nerabdarea de a afla despre ce post de radio este vorba, insa va rog aveti rabdare pana pe 14 noiembrie. Premiera clipului va avea loc putin mai devreme. Asa ca pe 13 noiembrie va invitam in clubul Preoteasa cu incepere de la ora 19 sa-l vedeti. Iar daca sunteti cuminti si va ascultati parintii, in curand o sa va dam la download GRATUIT, repet: GRATUIT!!! si o piesa de pe albumul "Contradictoriu".
Inca o data va multumesc pentru parerile postate si va urez mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
Inca o data va multumesc pentru parerile postate si va urez mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
Leasa wrote:Va multumesc ca v-ati luat din pretiosul timp pe care-l aveti la dispozitie pentru a posta aici si pentru a va bucura alaturi de noi de cel mai important eveniment din istoria hip-hop-ului romanesc. Hip-hop-ul romanesc, ma repet, in cazul in care nu ati retinut, a dat, prin noi - Leasa si Rappa - un imn unui post de radio national. Va inteleg nerabdarea de a afla despre ce post de radio este vorba, insa va rog aveti rabdare pana pe 14 noiembrie. Premiera clipului va avea loc putin mai devreme. Asa ca pe 13 noiembrie va invitam in clubul Preoteasa cu incepere de la ora 19 sa-l vedeti. Iar daca sunteti cuminti si va ascultati parintii, in curand o sa va dam la download GRATUIT, repet: GRATUIT!!! si o piesa de pe albumul "Contradictoriu".
si due ineli cado?
Din respect pentru acest forum care ne formeaza ca oameni si pentru a putea sa te inteleg, te rog sa te exprimi in limba romana. Mult succes in tot ceea ce faci cu conditia sa fie ceva constructiv!
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
ai spus toate alea de mai sus in stilu` alora de la teleshopping! asta era tot! mult succes cu imnu` tau... sper sa fie constructiv!
-
- tanar
Salutare tuturor. In primul rand vreau sa multumesc si eu celor ce si-au exprimat parerile pe acest topic.
Am hotarat sa dezvaluim playlist-ul albumului, numele invitatilor si producatorilor...iata-l:
1.Rappa si Leasa Dragos - Intro
2.Rappa - Proces De Constiinta (produsa de Shutz - DeFUNKt Productions)
3.Rappa - Cu Ghilimele (produsa de Shutz - DeFUNKt Productions)
4.Rappa - Aripi In Flacari (produsa de ILLusionist)
5.Rappa - Ziua De Maine (produsa de ILLusionist)
6.Rappa - Preludiu, Decalog Si Orgasm (produsa de Benzen)
7.Rappa - Imi Pare Rau (produsa de Shutz - DeFUNKt Productions)
8.Rappa si Leasa Dragos - Interviu Cu Un Fotbalist (interludiu)
9.Rappa si Leasa Dragos - Mi-as Dori feat. Zhao (produsa de Benzen)
10.Rappa si Leasa Dragos - Constiinta In Calduri feat. Mugurel Grasu (Sarkastik) (produsa de Benzen)
11.Rappa si Leasa Dragos - Intre Celebritate Si Anonimat feat. CenzuraH si Dj Em (produsa de Shutz - DeFUNKt Productions)
12.Rappa si Leasa Dragos - Inc-o zi in plus feat. Zhao (produsa de Benzen)
13.Rappa si Leasa Dragos - Gangbang feat. Liry si Gani (produsa de Benzen)
14.Rappa si Leasa Dragos - Contradictoriu (produsa de Raptor V)
15.Rappa si Leasa Dragos - Noi N-avem Servici (interludiu)
16.Leasa Dragos - Cursa Sobolanului (produsa de Benzen)
17.Leasa Dragos - In Oglinda/Retine doar ce-i bun (produsa de Benzen)
18.Leasa Dragos - Sunt Ala Care (produsa de Benzen)
19.Leasa Dragos - Respinsi (produsa de Benzen)
20.Leasa Dragos - Niciodata (produsa de Leasa Dragos)
21.Leasa Dragos - Diferente (remix) (produsa de Benzen)
22.Rappa si Leasa Dragos - Outro
23.Bonus Track - Rappa si Leasa Dragos - Disscotetz-k (produsa de Benzen)
Mentionez ca playlist-ul este defnitivat in proportie de 95%, pot aparea pe parcurs foarte mici modificari. Inca lucram foarte mult la procesul de mix/master impreuna cu Benzen. Speram sa terminam pana la inceputul anului viitor.
De asemenea, am hotarat sa oferim o noua piesa la dowloand gratuit:
Leasa Dragos si Rappa - Constiinta In Calduri feat. Mugurel Grasu (Sarkastik)
http://www.fileshare.ro/1878992122.88
Auditie placuta....
Multa dragoste va doresc.
Multumesc...
Am hotarat sa dezvaluim playlist-ul albumului, numele invitatilor si producatorilor...iata-l:
1.Rappa si Leasa Dragos - Intro
2.Rappa - Proces De Constiinta (produsa de Shutz - DeFUNKt Productions)
3.Rappa - Cu Ghilimele (produsa de Shutz - DeFUNKt Productions)
4.Rappa - Aripi In Flacari (produsa de ILLusionist)
5.Rappa - Ziua De Maine (produsa de ILLusionist)
6.Rappa - Preludiu, Decalog Si Orgasm (produsa de Benzen)
7.Rappa - Imi Pare Rau (produsa de Shutz - DeFUNKt Productions)
8.Rappa si Leasa Dragos - Interviu Cu Un Fotbalist (interludiu)
9.Rappa si Leasa Dragos - Mi-as Dori feat. Zhao (produsa de Benzen)
10.Rappa si Leasa Dragos - Constiinta In Calduri feat. Mugurel Grasu (Sarkastik) (produsa de Benzen)
11.Rappa si Leasa Dragos - Intre Celebritate Si Anonimat feat. CenzuraH si Dj Em (produsa de Shutz - DeFUNKt Productions)
12.Rappa si Leasa Dragos - Inc-o zi in plus feat. Zhao (produsa de Benzen)
13.Rappa si Leasa Dragos - Gangbang feat. Liry si Gani (produsa de Benzen)
14.Rappa si Leasa Dragos - Contradictoriu (produsa de Raptor V)
15.Rappa si Leasa Dragos - Noi N-avem Servici (interludiu)
16.Leasa Dragos - Cursa Sobolanului (produsa de Benzen)
17.Leasa Dragos - In Oglinda/Retine doar ce-i bun (produsa de Benzen)
18.Leasa Dragos - Sunt Ala Care (produsa de Benzen)
19.Leasa Dragos - Respinsi (produsa de Benzen)
20.Leasa Dragos - Niciodata (produsa de Leasa Dragos)
21.Leasa Dragos - Diferente (remix) (produsa de Benzen)
22.Rappa si Leasa Dragos - Outro
23.Bonus Track - Rappa si Leasa Dragos - Disscotetz-k (produsa de Benzen)
Mentionez ca playlist-ul este defnitivat in proportie de 95%, pot aparea pe parcurs foarte mici modificari. Inca lucram foarte mult la procesul de mix/master impreuna cu Benzen. Speram sa terminam pana la inceputul anului viitor.
De asemenea, am hotarat sa oferim o noua piesa la dowloand gratuit:
Leasa Dragos si Rappa - Constiinta In Calduri feat. Mugurel Grasu (Sarkastik)
http://www.fileshare.ro/1878992122.88
Auditie placuta....
Multa dragoste va doresc.
Multumesc...
Asa cum ma asteptam, foarte tare
. Nota 10 pentru piesa.

"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
bine asa... sa vina
benzen lucra foarte finut
www.radio3net.ro - dati la galerie video pentru un imn hip-hop al unui radio in care predomina rock-ul. Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv.