2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Pilu
Maestru-n șoșoni

Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Post by Pilu »

Varianta de la chaos theory care o aveam eu in calculator e de 10 ori mai smechera decat aia de pe album
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
mardimezar
tanar

Post by mardimezar »

nici mie nu imi place rap'ul in chineza ;)
d i s t r u c t i v
unfumator
tanar

Post by unfumator »

fainutz album..lam luat si eu duminica parca...frumosa si cartea , de ascultat nam apucat sa ascult cu atentie numai piesa 16 si in minutele alea am intrat pe nishte filme..... :butch:
MCBecks
fratele meu tu esti baiat

Post by MCBecks »

unfumator wrote:fainutz album..lam luat si eu duminica parca...frumosa si cartea , de ascultat nam apucat sa ascult cu atentie numai piesa 16 si in minutele alea am intrat pe nishte filme..... :butch:
Cum pula mea vine asta?
Adica tu nu l-ai (sau 'lai', cum vrei tu s-o iei) ascultat cu atentie, decat piesa 16, dar si in timpul acestei piese te-ai 'bagat pe niste filme'? Atunci cum pula mea le-ai ascultat pe celelalte 18? Si cum pula mea ai stiut ca e piesa 16 si n-ai stiut titlul piesei?
Nu m-as mira sa zici si ca ai citit cartea care a venit cu albumul si ca baietii au niste versuri 'comice' in cartea aia...

Si cum pula mea l-ai luat 'duminica parca'? Au fost asa multe zile de duminica pana luni de nu mai stiai exact ziua?

Pula mea, daca te deranjeaza, scuza-mi laitmotivul "pula mea" si scoate-l factor comun sa nu mai apara de atatea ori!

ontopic:
Albumul e meserias, cu exceptia pieselor cu OKN care nu-mi place de fel.
Primul care m-a facut sa dau repeat la o bucata de pe album a fost Chimie, urmat de Deliric, apoi de DOC.
Aforic si Sub7 sunt in nota lor obisnuita, insa ADN e de departe cel mai pizdos din trupa.
Americanii invitati pe album sunt dezamagitori...

Albumul nu e prost deloc, ci e exact ceea ce astepta toata lumea de la baieti! Cine a mai ascultat cel putin o piesa de la Furnici Coapte, Afo, alea alea, si i-a placut, nu are cum sa fie dezamagit de album si nu are cum sa aprecieze doar 3-4 piese! Aici e pe dublu sau nimic, ori traiesti cu speranta ca baietii vor mai scoate cel putin un album la fel de tare ca asta, ori nu-l asculti nici macar pe asta!

Bineinteles, odata cu aparitia albumului au aparut si haterii care ne spun cat e de slab, insa in cazul acestui album nu exista 'slab', ci exista "imi place", sau "nu imi place", iar cei care nu sunt multumiti sa nu fie tristi si sa fuga sa-si ia gazeta pentru ca o sa-i satisfaca Puya...
Pascall

Post by Pascall »

MCBecks wrote:
unfumator wrote:fainutz album..lam luat si eu duminica parca...frumosa si cartea , de ascultat nam apucat sa ascult cu atentie numai piesa 16 si in minutele alea am intrat pe nishte filme..... :butch:
Cum p*** mea vine asta?
Adica tu nu l-ai (sau 'lai', cum vrei tu s-o iei) ascultat cu atentie, decat piesa 16, dar si in timpul acestei piese te-ai 'bagat pe niste filme'? Atunci cum p*** mea le-ai ascultat pe celelalte 18? Si cum p*** mea ai stiut ca e piesa 16 si n-ai stiut titlul piesei?
Nu m-as mira sa zici si ca ai citit cartea care a venit cu albumul si ca baietii au niste versuri 'comice' in cartea aia...

Si cum p*** mea l-ai luat 'duminica parca'? Au fost asa multe zile de duminica pana luni de nu mai stiai exact ziua?

p*** mea, daca te deranjeaza, scuza-mi laitmotivul "p*** mea" si scoate-l factor comun sa nu mai apara de atatea ori!

ontopic:
Albumul e meserias, cu exceptia pieselor cu OKN care nu-mi place de fel.
Primul care m-a facut sa dau repeat la o bucata de pe album a fost Chimie, urmat de Deliric, apoi de DOC.
Aforic si Sub7 sunt in nota lor obisnuita, insa ADN e de departe cel mai pizdos din trupa.
Americanii invitati pe album sunt dezamagitori...

Albumul nu e prost deloc, ci e exact ceea ce astepta toata lumea de la baieti! Cine a mai ascultat cel putin o piesa de la Furnici Coapte, Afo, alea alea, si i-a placut, nu are cum sa fie dezamagit de album si nu are cum sa aprecieze doar 3-4 piese! Aici e pe dublu sau nimic, ori traiesti cu speranta ca baietii vor mai scoate cel putin un album la fel de tare ca asta, ori nu-l asculti nici macar pe asta!

Bineinteles, odata cu aparitia albumului au aparut si haterii care ne spun cat e de slab, insa in cazul acestui album nu exista 'slab', ci exista "imi place", sau "nu imi place", iar cei care nu sunt multumiti sa nu fie tristi si sa fuga sa-si ia gazeta pentru ca o sa-i satisfaca Puya...
cum sa'ti traiesti viata ca un ignorant ?
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

^ hahaha :lol: :lol: :lol:

Acum inteleg de ce proiectul se numeste 2012 , am impresia ca anu s-a terminat cu materialul asta :D
Genial material ...
bogdanovski

Post by bogdanovski »

albumul e magistral, ADN si sub7 sunt constanti, rup in fiecare piesa! aforic nu'mi place decat in 4-5 piese... mi-a rupt capu beat-u de la jumatea piesei "tenebrele deceptiei". fenomenTal :| bravo 2012!
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
djb

Post by djb »

tot respectul
bachus'
dimineata verific forumu

Post by bachus' »

dupa o prima ascultare doar din instinct, cand muzica moare, cearcane si pe veci imi plac
baietii mari nu plang sunt plini de sange.
unfumator
tanar

Post by unfumator »

ba esti cam dus...
Shadowms
un domn / doamna

Post by Shadowms »

eu nu am nevoie de niciun link nu vreau sa-l piratez imi astept comanda , da voi ma faceti din ce in ce mai curios
2012speeeeeeeeeeeeeeeeee
dar stai frate tu spui ca nu am spate???? am 120 cm fara coate!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

astia au ceva cu stanley kubrick :lol: e ok albumul..adica nu cred ca o sa-l mai ascult vreodata..poate doar asa, cateva piese. productia e smechera.
aforic e cel mai tare pe albumul asta.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Pascall

Post by Pascall »

Suzy wrote:astia au ceva cu stanley kubrick :lol: e ok albumul..adica nu cred ca o sa-l mai ascult vreodata..poate doar asa, cateva piese. productia e smechera.
aforic e cel mai tare pe albumul asta.

esti prost
Adrian S.
rapperu vostru preferat

Post by Adrian S. »

Bartimaeus wrote:da poate deja l-am comandat si vrem sa-l auzim inainte sa vina postasul, cu ce te deranjeaza pe tine? revin cu rugamintea de mai sus ...
Poate.
Romania, gen ...
Pascall

Post by Pascall »

dracuts wrote:
Bartimaeus wrote:da poate deja l-am comandat si vrem sa-l auzim inainte sa vina postasul, cu ce te deranjeaza pe tine? revin cu rugamintea de mai sus ...
Poate.
:lol:
Post Reply