2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

awaky
i'm the scatman

Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Post by awaky »

ozn wrote:
DjBrilliant wrote:
Chewbacca2 wrote:Are competitie Puya, poate. E de bine.
de popularitate, caci la calitate sigur nu
adevarat.
Sigur ca nu, ca puya > 2012.
Am ascultat albumul, nici un fir de pe corp nu mi'a tresarit, nici o stare, nimic. si subscriu la ce a zis stefan p.
derex
serios, sunt ok

Post by derex »

aici se vorbeste de altceva,de mentalitate,nu poti compara puya cu 2012,e o alta cultura care se observa din prima interjectie a protagonistilor 2012,puya nici macar nu zice "pe care" prin propozitii..
nu am ascultat 2012 dar,din promouri mi-am format o parere..e problema voastra daca nu intelegeti,nu comparati cacatul cu lingurita.
b-)
RaDoooI
fratele meu tu esti baiat

Post by RaDoooI »

Stefan P wrote:ii consider foarte talentati pe oameni , no doubt ....dar as vrea totusi din cand in cand sa aud si cuvinte mai frumoase de la ei. Adica nu cred ca stau ascunsi in case si vorbesc doar despre conspiratii... e pacat. A , NU vorbesc de muzica de club sau plm... doar un mesaj/sound ceva mai pozitiv. Albmul asta nu e pe gustul meu .
Plm, subscriu si eu. Imi ajung toate cacaturile din capu' meu.
ON: Am ascultat o singura data albumul la un prieten acasa. M-a impresionat cel mai mult "cand muzica moare".
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"

"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

E ciudat sa faci muzica de genul asta, si culmea, sa fii ascultat tocmai de reparasii intre 15-18 ani. Care e explicatia Afo? Stau si ma intreb cum ar suna strofa lu Aforic de pe albumu' lu' Bitza pe instrumentalu' de la 50 Cent - Hate it or love it , adevarat!
bogdan_r57
adevarat sa mor de nu

Post by bogdan_r57 »

albumul e foarte bun! :bow:
pe felioasa

''ca poti sa ai banu' si sa fii puternic ca Stalone nu s-o freci in gura ca Malone si sa faci balone''
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

veritasaga nu e pe placul tuturor
2012 nu e pe placul tuturor
amandoua formatiile sunt exceptionale
enjoy life.
Malla

Post by Malla »

fiecare cu gusturile lui
albumu rupe , bravo baieti !
cea mai buna , "din instinct"
aforic

Post by aforic »

Stefan P wrote:E ciudat sa faci muzica de genul asta, si culmea, sa fii ascultat tocmai de reparasii intre 15-18 ani. Care e explicatia Afo? Stau si ma intreb cum ar suna strofa lu Aforic de pe albumu' lu' Bitza pe instrumentalu' de la 50 Cent - Hate it or love it , adevarat!
albumul 2012 e la fel ca melodia lui 50 cent, mentionata de tine mai sus.
incercand sa intri in procesul de gandire al unui artist, consumat acum ceva vreme, nu faci altceva decat sa realizezi ca ajungi la mai mult de 1 raspuns, toate contrazicandu-se intre ele. urmeaza-ti starea de spirit atunci cand il asculti si decide singur daca apesi Stop sau il lasi sa curga.
piesele n-au bass-ul pe care ai fi vrut tu sa il auzi.
pace!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Cand spun bass, nu spun panarama si distractie. E mamaliga voastra ce-i drept, nu va spun eu cum sa o faceti... ma gandeam asa si eu "cum ar fi sa... " in fine, pace si tie!
bogdan_r57
adevarat sa mor de nu

Post by bogdan_r57 »

:baioneta: afo "tu ai stofa de centaur"
pe felioasa

''ca poti sa ai banu' si sa fii puternic ca Stalone nu s-o freci in gura ca Malone si sa faci balone''
epho
gisulapu

Post by epho »

Am ascultat de 5 ori albumul..
Despre Sub7 am o parere nu foarte buna..are vocea prea..nu stiu, lipsita de coaie. Nu imi dau seama, in schimb imi place mult prima strofa de pe "cand muzica moare".
Aforic, are ceva bucati tari, iar "din instinct" e foarte tare, ca tehnica, flow, instr..mai putin mesajul pe care nu il inteleg eu...si poate imi explica el "intro-ul" ala luat din "weekend cu mama" ce legatura are cu versurile piesei?
Adn, e omul, are bucati extrem de tari, jocuri de cuvinte bine punctate, pe "vulturi pe cer" un mesaj foarte bine conturat, care creeaza un univers sumbru in care cei doi soldati se chinuie sa supravietuiasca, cu gandul ca orice pas gresit le aduce moarte.. etc incepe filozofarea :lol:
Despre colaborari: Deliric e de vina ca nu-mi place.."te bat cum te bate soarele ca bat clopotele in bataia pushtii", Vd face senzatie, Doc " lupta in stoi ca mm", Cedry2k n-are cum sa nu-ti placa, Carbon e foarte tare si el, Dragonu e nebun(suna bine nespart :lol: ), Hochii, Dj. Schepsis fac senzatie pe "foc incrucisat".
Despre productie, bass-ul cam slabutz, sample-uri tari, iar masterizarea e buna pe cateva piesa, pe altele e slaba rau.
epho
gisulapu

Post by epho »

Am uitat de OKN pe 1,32423322145, imi place mult cum da acolo!
Pandele
tanar

Post by Pandele »

@efortea: nu cred ca ar trebui sa-ti placa sau nu un anumit om datorita vocii lui mai subtiri sau mai groase..Pot fi alte criterii in schimb de care sa tii cont.Asta-i parerea mea.In rest,fiecare cu preferintele lui.Cu siguranta e un album muncit,la care fiecare din membrii sau invitati si-a avut aportul. Cat despre productie,rezonez intru totul cu tine.Numai bine!
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

in primu rand probleme cu soundu nu ma pricep prea bine la termenii astia masterizare pl mea.dar beaturi's ok

2 toti o dau bine daca ar fii sa aleg unu as zice adn,cearcane e clar cea mai tare/sub7 are flow imi aduce aminte putin de cedrea cand era mai mic la voce asa big up ptr niste chestii,afo aka stiu eu cine e dispersant sau disperat da e ok coaie am inteles,fratele divin,nah simte-te bine/

3 cumparati-l ca merita.

4 chimie tot respectu

5 baietii de afara sunt sub voi,plus ca habar n-au de 2012

6 constiinta n-are treaba cu stiinta,puteti sa va documentati cat vreti,sunt niste lucruri transformari pe care toti le suferim doar ca nu toti realizeaza

7 e putin ciudat ptr ca nu se poate spune in vorbe de fapt despre fenomen,se simte doar,mai degraba instrumentalele ar putea sa redea atmosfera,pl mea sunt beat :))

8 asta cu victoria e secret ca revista sau ce pl mea e aia :))

9 mesaju va fi neinteles,sau prost inteles,si al vostru si al meu

10 noi suntem (doar) oameni? c;mon man 2012 its about evolution,de at nu vom mai fi doar oameni,da e tare piesa,afo pe refren..cred,nu l-am asc f atent

11 am fost de-a dreptu pozitiv in exprimare:)) ochiul furtunii nu poate fi batut

12 aia cu golu si asa s-a referit la l sau...nu e chiar clar

13 de ce pl mea scriu eu acum :))) deplictiseala

14 perfect in relatiile cu cei din jur,eu te stiu.fata adevarata,copiii astia habar n-au

15 sunt mai multe chestii care mi-au placut decat cele care nu mi-0au placut deci treaba buna.d-asta si scriu

deja e monopol nu mai zic,ideea e ca merita sa-l cumperi ;)

:butch:
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

5 baietii de afara sunt sub voi,plus ca habar n-au de 2012

mi se pare ca barbosul hachii da bine de tot. roc marciano e cam cocalar el asa , are poze in oglinda pe myspace :))
enjoy life.
Post Reply