in primu rand probleme cu soundu nu ma pricep prea bine la termenii astia masterizare pl mea.dar beaturi's ok
2 toti o dau bine daca ar fii sa aleg unu as zice adn,cearcane e clar cea mai tare/sub7 are flow imi aduce aminte putin de cedrea cand era mai mic la voce asa big up ptr niste chestii,afo aka stiu eu cine e dispersant sau disperat da e ok coaie am inteles,fratele divin,nah simte-te bine/
3 cumparati-l ca merita.
4 chimie tot respectu
5 baietii de afara sunt sub voi,plus ca habar n-au de 2012
6 constiinta n-are treaba cu stiinta,puteti sa va documentati cat vreti,sunt niste lucruri transformari pe care toti le suferim doar ca nu toti realizeaza
7 e putin ciudat ptr ca nu se poate spune in vorbe de fapt despre fenomen,se simte doar,mai degraba instrumentalele ar putea sa redea atmosfera,pl mea sunt beat

)
8 asta cu victoria e secret ca revista sau ce pl mea e aia

)
9 mesaju va fi neinteles,sau prost inteles,si al vostru si al meu
10 noi suntem (doar) oameni? c;mon man 2012 its about evolution,de at nu vom mai fi doar oameni,da e tare piesa,afo pe refren..cred,nu l-am asc f atent
11 am fost de-a dreptu pozitiv in exprimare:)) ochiul furtunii nu poate fi batut
12 aia cu golu si asa s-a referit la l sau...nu e chiar clar
13 de ce pl mea scriu eu acum

)) deplictiseala
14 perfect in relatiile cu cei din jur,eu te stiu.fata adevarata,copiii astia habar n-au
15 sunt mai multe chestii care mi-au placut decat cele care nu mi-0au placut deci treaba buna.d-asta si scriu
deja e monopol nu mai zic,ideea e ca merita sa-l cumperi