2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
pe periplu continuu , brap-urile si poc poc poc si celalalte onomatopee de pe fundal sunt ale lui kazi ploae? 

enjoy life.
^^ +1N.22 wrote:plictisitor album
jos palaria pentru flow si tehnici (de fapt doar pentru aforic si adn), dar subiectele fratee...asta e rap pentru adolescenti slabi de inger si usor influentabili, care-si baga statusuri pe mess din versurile lor (eventual numele artistilor cu al lui, lol )
si fara nicio vrajeala, daca apuci de mana unu la intamplare si-l tragi afara din gramada organizata si-l pui sa-ti analizeze versurile incepe si se balbaie

au ramas tripati de mici pe sven hassel si au continuat cu al patrulea reich, templierii si s-au oprit la mayasi....
ssssi simt nevoia sa o repet, nu e naspa, nu e de cacat, e pus si simplu same ol shit si se repeta ca recalama la qfort
mai zicea cineva pe aici, zici ca baietii stau in casa cu lumina stinsa si vorbesc despre chestii oculte. nu a trecut trendu cu non phixion inca? de fapt la noi totu se intampla cu delay de vreo 10 ani lol....
si acuma il astept pe pascall sa sara in aparare ca argaseala la becali

si sper sa nu se trezeasca niste pusti corditi sa-mi zica ca n-am inteles eu albumu ca-s fan puya sau alte nazdravanii ca o sa-mi curga o lacrima

FWD >> EJECT >> NEXT
bafta in muzica baieti
a si uitasem de beaturi, sagace e ok
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
esti fan puya, nazdravanule...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- tanar
ai mare dreptateBebop wrote:^^ +1N.22 wrote:plictisitor album
jos palaria pentru flow si tehnici (de fapt doar pentru aforic si adn), dar subiectele fratee...asta e rap pentru adolescenti slabi de inger si usor influentabili, care-si baga statusuri pe mess din versurile lor (eventual numele artistilor cu al lui, lol )
si fara nicio vrajeala, daca apuci de mana unu la intamplare si-l tragi afara din gramada organizata si-l pui sa-ti analizeze versurile incepe si se balbaiedar lor le place ca baietii arunca cuvinte grele haha....
au ramas tripati de mici pe sven hassel si au continuat cu al patrulea reich, templierii si s-au oprit la mayasi....
ssssi simt nevoia sa o repet, nu e naspa, nu e de c***t, e pus si simplu same ol shit si se repeta ca recalama la qfort
mai zicea cineva pe aici, zici ca baietii stau in casa cu lumina stinsa si vorbesc despre chestii oculte. nu a trecut trendu cu non phixion inca? de fapt la noi totu se intampla cu delay de vreo 10 ani lol....
si acuma il astept pe pascall sa sara in aparare ca argaseala la becali![]()
si sper sa nu se trezeasca niste pusti corditi sa-mi zica ca n-am inteles eu albumu ca-s fan puya sau alte nazdravanii ca o sa-mi curga o lacrima
FWD >> EJECT >> NEXT
bafta in muzica baieti
a si uitasem de beaturi, sagace e ok
1 . este pentru pusti de 15 ani care sunt fani pentru ca efectiv nu inteleg dar complexitatea si "mitul" care graviteaza in jurul acestui proiect il fac extrem de cool si de ce nu likeable. acest gen de oameni poate quantifica mesajul albumului intr-un cuvant . sa zicem "cool"
2. este pentru oameni care inteleg cuvintele si mesajul general dar n-au cultura necesara pentru ai identifica simbolismul. ( liceu + facultate = 9 : 00 - 17 : 00 ) acest gen de oameni poate quantifica mesajul albumului intr-o fraza . Sa zicem : " Este vorba despre conspiratiile care ne conduc viata de zi cu zi , despre mizeria corporatiilor si a bancilor si cacaturi d'astea de adolescenti"

3.este pentru oameni care inteleg stiinta si arta // este pentru oameni pentru care ciocnirea dintre aceste doua lucruri reprezinta un deliciu. acest gen de oameni poate quantifica mesajul albumului .
tu ai pareri solide despre asa ceva ? daca da ai capacitatea sa le exprimi in vreun fel? daca da ai capacitatea sa o faci artistic?
stiu ca nu ai o educatie orientata spre cultura , se vede in parerea ta rudimentara despre acest album si de ce sa nu extrapolam si despre arta.
jur ca nu am vrut sa te jignesc doar ca imi place sa demasc ignoranti . mai ales ignoranti incredibil de ipocriti.
d i s t r u c t i v
Stefan P wrote:ii consider foarte talentati pe oameni , no doubt ....dar as vrea totusi din cand in cand sa aud si cuvinte mai frumoase de la ei. Adica nu cred ca stau ascunsi in case si vorbesc doar despre conspiratii... e pacat. A , NU vorbesc de muzica de club sau plm... doar un mesaj/sound ceva mai pozitiv. Albmul asta nu e pe gustul meu .

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
@mardimezar
in primul rand sa ne spui si noua care dintre membrii trupei esti, ca prea o arzi gen caine de paza
complexitatea si mitul ce graviteaza in jurul proiectului - SI TREBUIE SA LUATI IN CONSIDERARE SI PARERILE ASTEAA - il fac de-a dreptu boringgg....
deci muzica voastra este targetata spre oamenii care nu au cultura necesara pentru a identifica simbolismul? lol? pai poate pustii astia nu trebuiau sa dea skip la orele de romana, macar cand era bacovia in prime time
un album de afara care trateaza cam aceleasi subiecte a fost the mask and the assassin....ala e chiar captivant cois...dar aici nu comparam merele cu perele
n-ai tu habar despre capacitatile mele artistico-culturala mister, asa ca abtine-te sa tragi concluzii despre mine DOAR PENTRU CA NU AM O PARERE BUNA despre albumul asta
... vorbim despre material, ca vorba aia, nu ne tragem de sireturi...
era un vers, raku parca. cu "imi trag seva din alte sfere", aka nu am EU nevoie de o trupa de baieti cu aspiratii elitiste ca sa-mi arate mie CALEA....pt ca am trecut eu prin destule si s-au adunat niste ani in spate.
asa ca ce numesti tu trendy, likeable si cool, pentru altii e corny, overrated si redundant....
in primul rand sa ne spui si noua care dintre membrii trupei esti, ca prea o arzi gen caine de paza

complexitatea si mitul ce graviteaza in jurul proiectului - SI TREBUIE SA LUATI IN CONSIDERARE SI PARERILE ASTEAA - il fac de-a dreptu boringgg....
deci muzica voastra este targetata spre oamenii care nu au cultura necesara pentru a identifica simbolismul? lol? pai poate pustii astia nu trebuiau sa dea skip la orele de romana, macar cand era bacovia in prime time

un album de afara care trateaza cam aceleasi subiecte a fost the mask and the assassin....ala e chiar captivant cois...dar aici nu comparam merele cu perele

n-ai tu habar despre capacitatile mele artistico-culturala mister, asa ca abtine-te sa tragi concluzii despre mine DOAR PENTRU CA NU AM O PARERE BUNA despre albumul asta

era un vers, raku parca. cu "imi trag seva din alte sfere", aka nu am EU nevoie de o trupa de baieti cu aspiratii elitiste ca sa-mi arate mie CALEA....pt ca am trecut eu prin destule si s-au adunat niste ani in spate.
asa ca ce numesti tu trendy, likeable si cool, pentru altii e corny, overrated si redundant....
2024 thuper'cool , 1944 ce sa mai zicSuzy wrote:hai coae![]()
2012 suna atat de uber-cul. 2406 suna ca p***
multumim bebop,beks,suzy...etc...erc..erps... pt agitatie si sustinere ! u all got pimped
da suzi, dar daca nu stiai nimic? oricum.. nu e o secventa potrivita luata din film..pt piesa respectiva..Suzy wrote:n-am vazut weekend cu mama dar din cate am auzit e despre o p**** care o arde pe droguri si s*****. si piesa e tot asa..despre niste pizde care o ard pe droguri si astea. nu sunt in stare sa analizez acum atat de bine piesa dar in mare despre asta e vorba.
tema filmului si tema lui afo sunt total diferite ca adela popescu era una..si nu-l facea pe fraier, o facea pe ma-sa de bani..si slobos la tava.. oricum, pe mine ma intereseaza de ce tocmai partea aia? vreau sa stiu..are vreo semnificatie? afo?
-
- tanar
nu pazeam nimic , iti dadeam tie o lectie despre tine . Nu e vorba de parerea ta negativa despre acest album . Daca ziceai "Frate la urechile mele nu place" intelegeam si te lasam in pace si te respectam. Dar ai facut greseala sa incerci sa iti exprimi motivele pentru alegerea facut. Drept urmare te-ai dat in fapt, ti-ai dat nota la educatie + cultura . Ele nu stau in picioare , caci nu stau , caci totusi esti strunit de societate aka ochelari de cal si gandesti intr-un sablon , automat si ce iese din gurita ta este usor incadrabil intr-un sablon. Forteaza-ti imaginatia si iesi din trivial. Atunci o sa separi arta de stiinta dupa aceea o sa decantezi si calitatea.Bebop wrote:@mardimezar
n-ai tu habar despre capacitatile mele artistico-culturala mister, asa ca abtine-te sa tragi concluzii despre mine DOAR PENTRU CA NU AM O PARERE BUNA despre albumul asta... vorbim despre material, ca vorba aia, nu ne tragem de sireturi...
Inca odata , vorbind de material , intr-adevar ai dreptate , in sablonul in care doresti tu sa il incadrezi albumul e rasuflat , corny si ce vrei tu. Cand vei putea sa iesi din mainstreamul rap'ului underground autohton il vei intelege. Caci asta este , un album under chiar si pentru cultura underground.
si apropo , baietii astia nu-mi arata mie calea si niciunuia , ei is expun calea si se straduie sa transpuna si emotiile si neajunsurile drumului pe aceasta cale.
te rog sa intelegi ca nu doresc sa te jignesc , dar cand vad ca eu vorbesc de prune si tu imi zici de mere , imi e clar in care stadiu al evolutiei esti , de aceea simt ca imi tocesc buricele degetului degeaba.
tot nu mi-ai raspuns la intrebare ... vreau sa stiu si eu un subiect de cantat in rap care nu mai e old , borring , corny si overrated ok? vreau sa stiu , jur ca imi retrag toate afirmatile si imi cer scuze daca imi dai un exemplu palpabil! nu vreau sa aud de eco-bio rap sau alte elucubratii patch'uite.
nu pazesc nimic , te ajut sa iti pui arta pe perete , si gunoiul la gunoi.
d i s t r u c t i v
not for my ears...
abureala astamardimezar wrote:un album under chiar si pentru cultura underground.

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
nu ma impresioneaza..Pascall wrote:cum vi se pare goretex ?

I've commited murder and I think I've got away !!!

haha, amice, tu citesti ce scrii inainte sa dai "trimite"? of doamne, auzi, sunt o victima a sistemului manipulant, sunt incastrat de catre societate si nu mai am scapare, trebuie sa "get myself out of the box", asculta douamiiidoishpeee 
atata importanta iti dai si incerci sa muti discutia inspre arta, stiinta si genii neintelese, ca sa nu mai vorbesc de autorproclamarea ta ca fiind un profesor in domeniu si ajungem la aceleasi discutii clisheistice de pe aghh / mirc / adevarap.ro din anii 2000-2004, muie tie ma prostule ca nu intelegi adevaratul underground, ia-ti-o tu inapoi, hip hop planetar si atacul celor sapte maimute bete....
repet: nu ma impresionezi, cel mult imi pari ca transcrii fraze din carti motivationale bashite si self awareness din diverta, la 10 lei bucata. (daca in urma cu 10 ani citeam ce ai scris mai sus, recunosc, existau sanse sa fiu putin surprins).

2012 in sine este un subiect perisabil, overused (carti, filme, muzica, documentare) de care voi (neraspunzandu-mi la intrebare, chiar tind sa cred ca esti unul dintre ei) ati vrut sa profitati, si nu zic ca nu v-a iesit. eu am vrut doar sa subliniez ca laitmotivele TRUPEI 2012 sunt redundante. adica piesele intre ele. in infantilismul vostru o sa spuneti iar ca nu suntem noi - astia carora nu ne place - destul de copti pentru a intelege amalgamul de idei exprimate prin metafore si simboluri alese.
in 2013 o sa mai scoateti un album?
oricum, iti multumesc de ajutor, pe perete am o pictura in ulei de-a lui dragos vitelaru, la gunoi zboara cd-u.
si incearca te rog sa-ti gasesti alt interlocutor, n-am chef sa ma simt raspunzandu-ti inca o data de parca as fi in rolul principal din groundhog day, deja am mai pierdut 7 minute.
succes cu albumul.

atata importanta iti dai si incerci sa muti discutia inspre arta, stiinta si genii neintelese, ca sa nu mai vorbesc de autorproclamarea ta ca fiind un profesor in domeniu si ajungem la aceleasi discutii clisheistice de pe aghh / mirc / adevarap.ro din anii 2000-2004, muie tie ma prostule ca nu intelegi adevaratul underground, ia-ti-o tu inapoi, hip hop planetar si atacul celor sapte maimute bete....
repet: nu ma impresionezi, cel mult imi pari ca transcrii fraze din carti motivationale bashite si self awareness din diverta, la 10 lei bucata. (daca in urma cu 10 ani citeam ce ai scris mai sus, recunosc, existau sanse sa fiu putin surprins).
asta ca sa nu se piarda, ca sa fie mai clar de unde vin fanii....mardimezar wrote:1 . este pentru pusti de 15 ani care sunt fani pentru ca efectiv nu inteleg dar complexitatea si "mitul" care graviteaza in jurul acestui proiect il fac extrem de cool si de ce nu likeable. acest gen de oameni poate quantifica mesajul albumului intr-un cuvant . sa zicem "cool"

pai cand cacat m-ai mai intrebat inainte si nu ti-am raspuns? mai usor cu drogurile.mardimezar wrote:tot nu mi-ai raspuns la intrebare ...
2012 in sine este un subiect perisabil, overused (carti, filme, muzica, documentare) de care voi (neraspunzandu-mi la intrebare, chiar tind sa cred ca esti unul dintre ei) ati vrut sa profitati, si nu zic ca nu v-a iesit. eu am vrut doar sa subliniez ca laitmotivele TRUPEI 2012 sunt redundante. adica piesele intre ele. in infantilismul vostru o sa spuneti iar ca nu suntem noi - astia carora nu ne place - destul de copti pentru a intelege amalgamul de idei exprimate prin metafore si simboluri alese.
in 2013 o sa mai scoateti un album?
oricum, iti multumesc de ajutor, pe perete am o pictura in ulei de-a lui dragos vitelaru, la gunoi zboara cd-u.
si incearca te rog sa-ti gasesti alt interlocutor, n-am chef sa ma simt raspunzandu-ti inca o data de parca as fi in rolul principal din groundhog day, deja am mai pierdut 7 minute.
succes cu albumul.
this topic is going to look like NA's topic if they'll continue arguing :\
stim si romana, serios