2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
"aici e tara ce-ti f***vara "
)

pai e bine daca va zice la fel despre cedry2k ! nu fi timpit !RaDoooI wrote:de ce am impresia ca o sa zici acelasi lucru si la albumul lui cedry2k?awareness wrote:
Albumu e peste tot ce s-a facut in underu nostru.De la sound pana la lirica.
fixed :
ADN
Pentru o pectina de umoare
ca scopul scuza mijloace
indoctrinat sa strigi la cer cand rolul si stima pier
al nostru eter etern e tern si efemer
laborator in eden , saltul , veriga lipsa
vezi pluto mercur si saturn venind la eclipsa
in plina schisma eviscerand carcera carnala
alienirea planetara si atragerea in cabala
eu urmez vocea interioara cu pasi marunti
si rasa imi e pe podisul Tibetan
prin vai si muntii Lhasa
un lung sir astral de singularitate
acolo unde ajung monotonia e sigur raritate
ma sting cu vanitate in stringuri agitate
si intru in realitate
sau doar ma simt osos scos
prin vid odios ros de microcosmos
si jos toti pe plan vested
demoni in fresce luptand cu sabia lu damocles
peste crestet
trezesti spiritul rece din somnul ratiunii
si priveste peste unisonul factiunii
calm ca homer , da's alpha si omega
miliarde de leghe de lumina de veghe pe Vega
in substratul sacru distrug teatrul acru
infinitul e aici in cerc urmeaza-mi saltul
ADN
Pentru o pectina de umoare
ca scopul scuza mijloace
indoctrinat sa strigi la cer cand rolul si stima pier
al nostru eter etern e tern si efemer
laborator in eden , saltul , veriga lipsa
vezi pluto mercur si saturn venind la eclipsa
in plina schisma eviscerand carcera carnala
alienirea planetara si atragerea in cabala
eu urmez vocea interioara cu pasi marunti
si rasa imi e pe podisul Tibetan
prin vai si muntii Lhasa
un lung sir astral de singularitate
acolo unde ajung monotonia e sigur raritate
ma sting cu vanitate in stringuri agitate
si intru in realitate
sau doar ma simt osos scos
prin vid odios ros de microcosmos
si jos toti pe plan vested
demoni in fresce luptand cu sabia lu damocles
peste crestet
trezesti spiritul rece din somnul ratiunii
si priveste peste unisonul factiunii
calm ca homer , da's alpha si omega
miliarde de leghe de lumina de veghe pe Vega
in substratul sacru distrug teatrul acru
infinitul e aici in cerc urmeaza-mi saltul
eat shit & dieawareness wrote:Albumu e peste tot ce s-a facut in underu nostru.De la sound pana la lirica.
...
bagati'va anu'n anusu lu anubis si apoi in cur

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
- bogdanovski
- spre 5000 de posturi, e ok
imi pun la status unele versuri si imi place arta, e drept ca nu inteleg tot, am 18 ani, nu prea am cum sa le stiu pe toate. dar asta nu inseamna ca sunt usor influentabil, nu inseamna ca sunt slab de inger (probabil sunt mai trecut prin viata decat tine chiar daca am o varsta asa frageda si sigur sunt mai bine educat).Bebop wrote:^^ +1N.22 wrote:plictisitor album
jos palaria pentru flow si tehnici (de fapt doar pentru aforic si adn), dar subiectele fratee...asta e rap pentru adolescenti slabi de inger si usor influentabili, care-si baga statusuri pe mess din versurile lor (eventual numele artistilor cu al lui, lol )
si fara nicio vrajeala, daca apuci de mana unu la intamplare si-l tragi afara din gramada organizata si-l pui sa-ti analizeze versurile incepe si se balbaiedar lor le place ca baietii arunca cuvinte grele haha....
au ramas tripati de mici pe sven hassel si au continuat cu al patrulea reich, templierii si s-au oprit la mayasi....
ssssi simt nevoia sa o repet, nu e naspa, nu e de c***t, e pus si simplu same ol shit si se repeta ca recalama la qfort
mai zicea cineva pe aici, zici ca baietii stau in casa cu lumina stinsa si vorbesc despre chestii oculte. nu a trecut trendu cu non phixion inca? de fapt la noi totu se intampla cu delay de vreo 10 ani lol....
si acuma il astept pe pascall sa sara in aparare ca argaseala la becali![]()
si sper sa nu se trezeasca niste pusti corditi sa-mi zica ca n-am inteles eu albumu ca-s fan puya sau alte nazdravanii ca o sa-mi curga o lacrima
FWD >> EJECT >> NEXT
bafta in muzica baieti
a si uitasem de beaturi, sagace e ok
dar sa revenim: eu inca sunt tripat pe sven hassel. ceva probleme? sven hassel e un simbol pentru istorisile sale, e recunoscut pe plan global pentru ceea ce a scris.
e ca si cum eu as fi citit dostoievski (si am citit), tu nu, iar eu te'as face mediocru gen esti fraier, prost tampit sau sa zic pe limba ta: noob, lache, lame, amateur etc. E LA MODA SA TE IEI DE NUMARUL PAGINILOR CITITE? ca inainte lumea se lega de tzoale!
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
era frumos daca baga si kazi ceva pe album cred ca isi gasea si el locu
p.s. ma rupt albumul imi place mai mult decat "reactii adverse"
p.s. ma rupt albumul imi place mai mult decat "reactii adverse"
dar stai frate tu spui ca nu am spate???? am 120 cm fara coate!
si eu te iubesc,hmm deja m-a studiat lumeaSchoollyD wrote:eat shit & dieawareness wrote:Albumu e peste tot ce s-a facut in underu nostru.De la sound pana la lirica.
...

bogdanovski, te-ai simtit cu musca pe caciula si ai zis sa reactionezi? nu mai zic ca ai inteles fix pula din ce am vrut sa zic....
de unde si pana unde am acuzat eu ca e de cacat sa citesti? si de unde pana unde tragi tu concluzia ca ai fi mai trecut prin viata decat mine si mai bine educat ma? doar pentru ca ma iau de o anumita tipologie pe un forum? haha. luati-va si voi de mine, mi se rupa pula.
ca sa intelegi, iti explic mai pe romaneste ce mi se pare mie de cacat legat de acesti groupiez: tu vorbesti de dostoievski, awareness zice "DA FRATEEEEEEEE MARFAAAAA IEAAAAH DOSTOIEVSKY E MAI TARE CA TOT UNDERGROUNDU LITERARO-UNIVERSAL SA MOARA MAMAAAAA!!!!!", eu il intreb de raskolnikov si el zice "aaa?"
in traducere libera: nevoia de apartenenta a multor pustani de zona asta "RAW/MAI UNDER DECAT UNDERGROUNZII" fara sa inteleaga mare lucru. a, ca sunt si oameni care inteleg? da, normal nici nu am zis asta vreodata.
legat de MUZICA facuta de 2012, chiar nu mai comentez, cu atat mai mult prin prisma lui acelasi awareness, care zice ca rakim e super overrated...
v-am pupat
ps: bogdanovski vezi ca acum incepe viata, la 18 ani, ai grija pe unde mergi ca sa-ti fie bine, mai e mult pana departe...

ca sa intelegi, iti explic mai pe romaneste ce mi se pare mie de cacat legat de acesti groupiez: tu vorbesti de dostoievski, awareness zice "DA FRATEEEEEEEE MARFAAAAA IEAAAAH DOSTOIEVSKY E MAI TARE CA TOT UNDERGROUNDU LITERARO-UNIVERSAL SA MOARA MAMAAAAA!!!!!", eu il intreb de raskolnikov si el zice "aaa?"
in traducere libera: nevoia de apartenenta a multor pustani de zona asta "RAW/MAI UNDER DECAT UNDERGROUNZII" fara sa inteleaga mare lucru. a, ca sunt si oameni care inteleg? da, normal nici nu am zis asta vreodata.
legat de MUZICA facuta de 2012, chiar nu mai comentez, cu atat mai mult prin prisma lui acelasi awareness, care zice ca rakim e super overrated...

v-am pupat
ps: bogdanovski vezi ca acum incepe viata, la 18 ani, ai grija pe unde mergi ca sa-ti fie bine, mai e mult pana departe...

big up aiciBebop wrote: tu vorbesti de dostoievski, awareness zice "DA FRATEEEEEEEE MARFAAAAA IEAAAAH DOSTOIEVSKY E MAI TARE CA TOT UNDERGROUNDU LITERARO-UNIVERSAL SA MOARA MAMAAAAA!!!!!", eu il intreb de raskolnikov si el zice "aaa?"

^ mah adevaru e ca omu pare citit adica pula mea da nu stiu in pula mea de ce pula mea se cobaoara la astia de-l ia la pula constant constat ca minte n-ai ai informatie p creier da si eu am hard p disk
adica pula mea sa te cobori in halu asta la nivelu unor oameni de ti-o fut p mata in fundulet,nush ce sa zic,,Doamne ciudata e viata in pula mea.DU-te in pula mea si citeste ceva.
zbori de aici
Rakim_overrated capisci !!! asculta la baiatu'
astept sa-l altoiesc si p-ala cu par p pubis:STALKIN!>>> http://scrapetv.com/News/News%20Pages/S ... c-park.jpg RUN bitch run =))
sa-mi bag pl ce ma plictisex

Rakim_overrated capisci !!! asculta la baiatu'
astept sa-l altoiesc si p-ala cu par p pubis:STALKIN!>>> http://scrapetv.com/News/News%20Pages/S ... c-park.jpg RUN bitch run =))
sa-mi bag pl ce ma plictisex
^ i rest my case
. bogdanovski, acum intelegi? ca mai clar de-atat ca domnul de mai sus nu se poate...
si gata, nu mai scriu aici decat in cazul in care mi se adreseaza cineva direct....

si gata, nu mai scriu aici decat in cazul in care mi se adreseaza cineva direct....
^di-rect cu efect defect infect > bye byeee.
e misto albumul, a mers unde trebuie de la prima ascultare.
dar eu nu te iubesc,poponaruleawareness wrote:si eu te iubesc,hmm deja m-a studiat lumeaSchoollyD wrote:eat shit & dieawareness wrote:Albumu e peste tot ce s-a facut in underu nostru.De la sound pana la lirica.
...

si cine nu e overrated ? aforic ma gandesc ca e UNDERrated,in creierii tai ?
in rest frate toti astia,krs,kool g rap,rakim...da frate sunt over rated,nu au contribuit cu mai nimic in hiphop de'a lungul anilor.
ba io zic sa treci nu mai astepti sa vina 2012 sa vezi ce se intampla (ca tu oricum esti "believah" YO !).Mergi pana in grajd,iei o sfoara,and you b "hangin" around.

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
kidoo you wack.n funny.we can meet.. i'll make you SHUT THE FUUUCK UP> faq_sotto > yahoo .