Propunere
Propunere
Cretzu, menthoru, No'Mo, Kombat, Rimaru, Waspy, Aforic, Shatyr, Shortez, Marz, Rey, Benzen, Cretzu, Rappy, K-rina, Creeru' Mic, Gani, Sunrah, Vikloth, Jepcar, Boz, Meggadon, CIA, DZA, Cenzurah, Voodoo, Decret si bineinteles unicul si inegalabilul leasadragos...
De dragul vremurilor care au trecut... cu bune cu rele, propun celor care se ocupa de acest forum care ne formeaza ca oameni sa ia in vedere organizarea unui concert HIP-HOP-INC. Poate ca n-ar fi banos, dar ar fi frumos...
De dragul vremurilor care au trecut... cu bune cu rele, propun celor care se ocupa de acest forum care ne formeaza ca oameni sa ia in vedere organizarea unui concert HIP-HOP-INC. Poate ca n-ar fi banos, dar ar fi frumos...
Re: Propunere
cretzu e in dublu exemplar
cine pula mea e meggadon?
- MCBecks
- fratele meu tu esti baiat
insemnificativcataconic wrote:cine p*** mea e meggadon?
recent m-am gandit la asa ceva si am crezut ca e o prostie dar vad ca e initiativa.ar fi frumos tare un concert d'asta
lipsa
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
au aparut baietii mari pe forum...la cata muie v-am dat ati uitat cum mi se zice mah?
prostilor va am in vedere de acum 

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Striptease, sau wrestling in miere cu kwr si sandra... nu stiu... ramane la aprecierea celor care se ocupa de acest forum care ne formeaza ca oameni sa decida. Eu doar am dat o idee constructiva si as indrazni sa spun chiar frumoasa.Mallone wrote:sunrah ce face in concertul asta ? canta ?)
"Waspy, Aforic, Shatyr, Shortez" ca sa fie ironia completa... sa se presteze exact in ordinea asta + dana marijuana
multi deacolo nu au pe scena sa apara si prefera una supraaglomerata poate poate...
numai pe tine si pe basescu va amuza maxim propriile glume stupide.meggadon wrote:![]()
![]()
![]()
mai baga o fisa

cam ashea.