pai atunci zi-mi in mortii ma-tii si mie ce a vrut ala sa zica...singurul lucru in comun cu basescu e ca pe amandoi ne doare-n pula de tine si familia ta im a funny motherfucker
dar vai..dar a seiz.. cand iei lucrurile in serios de pe forum devi dependent de forum.. si oricum, in locul tau m-as controla in anumite situatii, doar pt faptul ca nu il cunosti pe cel cu care vorbesti. dar e in regula... am inteles ca te duce pumnul mai repede decat bila. nu tre sa dai nimanui o sticla de whisky ca o sa te anunt eu personal cand vin in bucuresti si mi-o lasi mie sa am cu ce da
pe mine si pe cativa mai echilibrati mental care au urmarit din greseala discutia asta inutila pe care regret c-am inceputo...de-aia chiar ar fii ok sa nu-mi mai acorzi atentie pentru ca mi-e destul de greu sa ma cobor la nivelul tau...asa ma scutesti de eforuri si app., scuteste-l si pe efort.Noi iti vrem doar binele!
cine mortii ma-tii iti acorda tie atentie ma saracule..sti tu ce e aia atentie?ti-a acordat vreodata tie cineva atentie saracie..pisamas pe mortii vostrii eu v-am bagat ma pe voi in seama???ma pisamas pe familiile voastre de sclavi...auzi sa acord atentie...
serios acum megadon.. e doar o caterinca de forum. de ce trebuie sa se ajunga la injuraturi/amenintari si alte porcarii? majoritatea nu ne cunoastem intre noi, dar "forumul asta care ne formeaza ca oameni"(leasa) ne-a indoctrinat cu caterinca. incearca si tu sa fii putin mai calm.
stiai ca o sa ma atac?inseamna ca sti si cum reactionez...ai continuat "caterinca" si dupa postul ala...da'chiar n-am chef acum de asta...continuam alta data