DjDust wrote:Bah ..pe cuvant daca am vazut pe vreunu sau vreuna sa discute despre un album Old School !
adapter wrote:Si despre albume old school? "Return of the Product" a lui MC Serch, cred ca e printre singurele albume care-mi plac IN TOTALITATE
DjDust wrote:P.S. Daca doar Mc Shan sau Search ce ai zis acolo e old school .....atunci ....
Ideea de pe topic era sa se discute despre un album old school, si am vorbit despre asa ceva. 3rd bass exista de prin 87(mc serch cu pete nice si dj richie rich) in 89 au avut primul album de debut "The Cactus" (au fost ajutati de prince paul si sam sever la productie) la Def Jam daca nu ma insel....si in 92 s-au despartit si a iesit "Return of the Product", album solo a lu' MC Serch...intrebarea mea ptr tine e, ce anume nu e old school la albumul asta? Sau trebuia sa-ti insir aici nume ca Grandmaster Flash and the Furious Five, Kool Moo Dee, Boogie Down Production, Busy Bee, Sugarhill si Run DMC ca sa te convingi tu?
Si referitor la jam sessionurile de bboy, nu am vazut in constanta cel putin, UN AFIS cu asa ceva, un post pe un forum, o ceva acolo...cel putin cand era vorba de un concert de hiphop, in fiecare liceu exista un afis, in statii la trolee/tramvaie si toate...flyere impartite. Repet, organizarea nu este un punct forte al organizatorilor de jam sessionuri de bboy(suna ciudat nu?

)
si ce ai zis tu mai sus despre ascultat hiphop, nu cred ca asculti 4 elemente tu, asculti doar ce face MCul adica rap, si eventual tematica pieselor se poate incadra in hiphop.
DjDust wrote:de ce sa dau o mana de ajutor cand altii "decapiteaza" in masa alte reply-uri si chestii de astea.
Nu taie si nu spanzura nimeni pe forum. Ai incercat sa oferi o mana de ajutor si ti-a taiat'o cineva cand ai vrut sa o dai?
Iar am scris prea mult

.