BEAT-URI DE VANZARE, CLASICK MUSIC STUDIO...
BEAT-URI DE VANZARE, CLASICK MUSIC STUDIO...
Clasick Music Studio (ORADEA) scoate la vanzare instrumentale produse de Cameleon www.myspace.com/daciancameleon pret informativ 100 - 150 ron. Pentru cei interesati, contact y.m: daciancameleon
Re: BEAT-URI DE VANZARE, CLASICK MUSIC STUDIO...
Multa bafta cu ceea ce faci.
Insa, daca doresti o parere sincera din partea mea (daca nu, poti ruga sa se stearga postul),
parerea mea ar fi ca suna amatoriale, nu sunt in ton cu ce exista la ora asta si au o monotonie a la Romania '98-99.
Cel produs de Rappy suna ceva mai ok (d.p.d.v. al compozitiei), a incercat el un swing acolo, dar tobele trebuiau stratificate sa ii dea caracter.
Sanatate!
Insa, daca doresti o parere sincera din partea mea (daca nu, poti ruga sa se stearga postul),
parerea mea ar fi ca suna amatoriale, nu sunt in ton cu ce exista la ora asta si au o monotonie a la Romania '98-99.
Cel produs de Rappy suna ceva mai ok (d.p.d.v. al compozitiei), a incercat el un swing acolo, dar tobele trebuiau stratificate sa ii dea caracter.
Sanatate!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
la pretul ala nu cred ca o sa ti le cumpere cineva . ca idee suna ok, dar pretul...
multumesc pt. pareri, pretul e informativ adik daca te intereseaza ma contactezi si vorbim... ex: sinistru(150 ron) si cel produs de Rappy(200 ron) restu' sunt la 100... beat-urile nu sunt mixate, sunt o bucata demo rupta dintr-un proiect brut; cand iti place ideea unui beat, imi zici structura si cand il primesti, il primesti mixat si lucrat in detaliu. Numa bine, bafta 

A.K.A. -> Layering (pentru a obtine un ton mai bun).Obsesiv wrote:cum adica tobele trebuiau stratificate ?:D
(aka. - pui mai multe tobe una-peste alta sau orice alt sunet care iti completeaza schema)
Noroc!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?