subsapte wrote:2012 TRICOURI NOI!!!!!
Au aparut noile tricouri 2012. Check them out at: http://www.asculta2012.ro . Marimea XXL de data asta e pe lista!
eu abia astept 20.12 , si ma pregatesc intens pentru 13.12 sa'l vad pe cedrea in fcking actiune
B U M P
toamna asta se poarta verde , de la facem records domnilor , caci realmente misca materiale oamenii , si materiale de calitate superioara , cum nu s-au mai scos.
apropo , intrebam acum vreo 2 luni daca faibox a plecat de la hades catre facem , m-ati luat in deradere
teribil de dezamagit de cum sa realizat tot acest program cu comanda ... nici o confirmare de mail ca sa facut comanda nimic, iar zilele astea mi'a venit un mail cum ca albumul este la oficiul postal si ca pe langa taxele postale mai trebuie sa platesc alte taxe cum ca albumul a stat multe zile in oficiul postal... ca totul sa fie ,,romanesc'' mandatul postal lam primit vineri
*mailul respectiv cu taxele in plus l'am primit in 10 decembrie data la care albumul deja era de minim 10 zile in oficiul postal''
albumul este bun pe alocuri, plictisitor pe alte parti , dar per ansamblu este bun, poate ca marketingul si promovarea excesiva a facut ca acest proiect sa aiba asteptari mai mari decat era necesar , colaborarile cu artisti de afara mi se par reusite dar nu iesite din comun,
cat despre faptul ca unii nu accepta critici spune multe despre cat de mult vor ei sa progreseze...
subiectul mi se pare ,,la moda'' ceea ce nu este neaparat un lucru rau, dar recomand celor care se bat cu pumnu in piept despre metaforele si liricile grele ce le exprima baieti din 2012 sa se si documenteze despre ce vorbesc ei ; (cu NICI o aluzie la faptul ca ceea ce spun ei sunt prostii , doar ca placandu'ti un lucru cred ca e bine sa te documentezi din mai multe surse si sa afli cat mai multe lucruri despre acel lucru, nu sa te complaci si sa repeti versurile respective de fiecare cand auzi beatul piesei)
ca o concluzie , albumul este interesant , merita ascultat si as zice si cumparat pentru ca baietii au muncit mult la el si cum spuneam s'au documentat foarte tare in domeniile si subiectele pe care le'au abordat ... personal nu stiu dak il voi mai cumpara si din pacate cred ca nu este din cauza 2012 ci din cauza postei romane s'au a unei neintelegerii; desi cu prima ocazie a unui eveniment FACEM n tm il voi ruga pe aforic sau pe cine mai e sa aduca un album pe care bineinteles il voi plati pentru ca merita
imi cer scuze ca postul este lung si poate are mici greseli de punctuatie, sper ca nu si de ortografie, dar mesajul se intelege
poate cel mai bun concert de anul asta insa cu sigurantza cel mai lesinat public si numeric si ca atitudine. pacat , mare pacat. s-a cam scapat turma cu finalu cu toata lumea pe scena da nah